Background image

Helaas, deze actie is verlopen. Meer films zien?

De filmprijs van het Europees Parlement betrekt sinds 2021 het publiek rechtstreeks bij de keuze van de winnaar van de LUX-publieksprijs, samen met de Europarlementariërs. De drie genomineerde films werden onthuld tijdens het European Film Awards-festival op 12 december 2020: Druk, Collective en Corpus Christi. Van 1 t/m 12 april 2021 keek je twee van deze films, Corpus Christi en Collective, gratis hier op Cinetree.

Europarlementariër Lara Wolters (PvdA, S&D, NL) over de LUX filmprijs

Over Cinetree

Wat is Cinetree precies?

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Hoe kan ik lid worden?

Als je lid wil worden van Cinetree, klik dan rechtsboven op ‘Probeer gratis’ en vul hier vervolgens het registratieformulier in. Je kunt je ook rechtstreeks via de knop hieronder aanmelden voor de proefperiode van 14 gratis dagen. Tijdens de registratie heb je de mogelijkheid een actiecode in te voeren, mocht je die ontvangen hebben.