Best bekeken in 2020

De 10 beste films van 2020 op Cinetree

Wij hebben een heleboel prachtige films die je natuurlijk allemaal wilt zien. Maar wat is de crème de la crème? Het neusje van de zalm? De kers op de taart? Deze films zijn het beste bekeken op Cinetree in 2020. Een prachtige collectie aan films die stuk voor stuk iets bij ons teweegbrachten. Een glimlach, een brok in de keel, een goede portie zelfreflectie en vooral veel voer tot nadenken.

Neem een kijkje bij een bourgeoise familie uit Calais waarbij alles in de soep loopt in Happy End of blijf dichter bij huis en kijk hoe drie vrienden op een keiharde manier de echte betekenis van vriendschap ontdekken in Niemand in de Stad.

Van lachende kinderen, ijsjes en kattenkwaad tot een sociaal drama, armoede en (onverantwoord) ouderschap. The Florida Project heeft het allemaal en gaat op een luchtige manier door merg en been. Of heb je Lucky nog niet gezien? Dan ben je lucky! Zeg je plannen maar af want dit is terecht een van onze best bekeken films van 2020.

De documentaires The Biggest Little Farm en Life, Animated mogen ook zeker niet in deze lijst ontbreken. Over voer tot nadenken gesproken…

Happy End

C'est ça l'amour

Lucky

The Biggest Little Farm

Niemand in de Stad

Volver

Lion

La vita è bella

Life, Animated

The Florida Project