Cinetree drive-in tour

Zoals we allemaal weten, ziet het er deze zomer somber uit en kunnen er vrijwel zeker geen festivals bezocht worden. Nu we allemaal thuis zitten, voelen wij bij Cinetree meer dan ooit de behoefte aan positieve verhalen; verhalen die ons samenbrengen, want film verbindt. Daarom hebben wij de hoofden (1,5 meter proof via Google Hangout) bij elkaar gestoken en heel hard nagedacht over hoe wij toch met jullie samen kunnen komen. Et voilà: de Cinetree drive-in tour is geboren!

Cinetree drive-in #supportedbylocals

De Cinetree drive-in tour is volledig in samenwerking met lokale initiatiefnemers, gemeenten en filmtheaters en gaat van start zodra de corona-maatregelen het toelaten. Let wel: de startdatum van onze tour is nog onbekend maar zodra wij het eerste startsein van minister president Rutte ontvangen, gaan wij gas geven! Voor de Cinetree drive-in tour is er een selectie gemaakt aan films die raken, inspireren of zelfs activeren. Zo kun je als lokale organisator kiezen uit o.a. de hoopvolle klimaat-documentaire Tomorrow, Hors Normes van de makers van Intouchables en klassiekers zoals La vita è bella. Liever zelf een film uitkiezen die wellicht beter bij jouw omgeving past? Alles is bespreekbaar want als lokale organisator is het jouw feestje.

Hoe werkt het precies?

Is de rol van lokale initiatiefnemer voor jou weggelegd? Heb jij zin om de handen uit mouwen te steken en er alles aan te doen om een magische drive-in avond voor jouw stads- of buurtgenoten te organiseren? Meld je dan aan via ons formulier en pitch jouw unieke drive-in idee. Maak het zo origineel en gek mogelijk!

Eisen

  • Minimaal 100 en maximaal 120 auto’s. De bezoekers moeten bereid zijn ongeveer 25 euro per auto te betalen.
  • Een compleet ingevuld aanmeldformulier inclusief originele pitch met jouw concept voor een drive-in filmavond. Grease kijken verkleed als Sandy & Danny? Niks is te gek!