Miniscule 2: het tropische avontuur

Kijk je ogen uit.

€7,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Een jong lieveheersbeestje belandt per ongeluk op het tropische eiland Guadeloupe. Zal hij ooit de weg naar huis weer kunnen vinden? Miniscule 2 is een hilarisch, spannend en ontroerend animatie-avontuur voor de hele familie.

Cinetree deelt 'Miniscule 2: het tropische avontuur'

Drie keer must-see voor jong en oud

  • 1. Deze film is écht grappig. Doordat er niet gesproken wordt maar de kleine insecten toch stuk voor stuk ontzettend expressief zijn, lig je constant in een deuk om wat er gebeurt.

  • 2. Het is waarschijnlijk al een tijdje geleden dat je les hebt gehad over het dierenrijk - of misschien moet je er nog even op wachten. Gelukkig is daar Miniscule 2! Waarin je maar weer eens ziet hoe oneindig veel verschillende, bijzondere diertjes en insecten onze aarde rijk is.

  • 3. Alle insecten hebben zo hun eigen talent, maar het belangrijkste is dat ze er allemaal voor kiezen om samen te werken. Zelfs de allerkleinste diertjes laten zich niet op z’n kop zitten - een mooie les.

Film in feitjes

  • 1. Miniscule 2: het tropische avontuur is het vervolg op Minuscule en de mierenvallei (2013), die in 2015 de César voor Beste Animatiefilm won.

  • 1. Miniscule begon, nog ver voor Miniscule en de mierenvallei, als tv-serie. De serie was enorm succesvol en werd in meer dan 100 landen uitgezonden.

  • 3. De insecten zijn natuurlijk geanimeerd, maar het decor is echt! Gefilmd in de mooiste natuurparken, regenwouden en op exotische stranden.

“Oog in oog met de vijand, kun je altijd rekenen op je vrienden!”

Miniscule 2: het tropische avontuur

Kijk je ogen uit.

€7,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.