Background image

Cinetree. Wekelijks selecteren wij films & documentaires die je langer bijblijven.

En met jouw bijdrage vertellen we nieuwe verhalen.

€7,99 na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Wekelijks voor jou geselecteerd

Films met een goed verhaal

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

"Tom of Finland brengt je op de hoogte van een waarschijnlijk onbekend, maar zeer belangrijk stukje geschiedenis in LGBTQI+ -kunst."

Anne Lammers

"Je gaat door de film ook bij jezelf te raden van: wat heb ik ooit bijgedragen aan een toxic werkomgeving of wat kan ik anders doen?"

Eva van der Gucht

"Bonte personages en een bitterzoete rouwverwerking die een goede grijns zal opwekken."

Anne Lammers

Cinetree community

Join the club

Elke maand maken we samen met onze community een selectie uit het enorme aanbod aan films. Onze community bestaat uit makers, liefhebbers, leden en experts actief in de filmwereld. Speciaal voor jou selecteren zij films die je niet mag missen.

Kijk waar en wanneer je wil

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Vers uit de bioscoop

Liever losse films huren?

Dan ben je in onze huurcollectie aan het juiste adres! In de huurcollectie vind je de allernieuwste films, vers uit de bioscoop, maar ook de pareltjes en klassiekers uit ons archief. Cinetree-leden kijken deze films met 30% korting.

Kijk je ogen uit.

€7,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.