Speciale films voor de feestdagen

Bij de mooiste tijd van het jaar, horen natuurlijk de meest mooie & feestelijke kerstfilms. Kruip warmpjes op de bank met jouw familie om te genieten van Florence Foster Jenkins, Carol of Adam's Apples.

Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins was een rijke New Yorkse socialite die maar al te graag zangeres wilde worden. Het enige probleem: ze kon totáál niet zingen. Een feestelijke film voor de feestdagen - met Meryl Streep en Hugh Grant in de hoofdrol!

Carol

In Carol reizen we af naar het New York van de jaren vijftig, waar de piepjonge Thérèse als een blok valt voor de charmante (veel oudere) Carol. Maar het is 1952: homoseksualiteit is nog verboden in Amerika. Een beeldschone film die je achterlaat met pijn in het hart.

Adam’s Apples

Adam komt net uit de gevangenis en wil maar één ding: met zijn maten flink doorzakken en daarna buitenlanders in elkaar rammen. Helaas moet hij eerst nog een alternatieve straf uitzitten in een afgelegen parochie onder begeleiding van priester Ivan (Mads Mikkelsen).

Meer weten over onze kerstfavorieten? Om het kiezen van een geschikte kerstfilm wat eenvoudiger te maken, zetten wij in dit artikel onze persoonlijke kerstfavorieten voor je op een rij.

🎄

Merry Christmas!