Countdown

Levenslessen van mijn moeders

Telkens wanneer we iemand voor het eerst ontmoeten, écht ontmoeten, vertellen we een verhaal. Ons eigen verhaal. De essentie. Daar waar we vandaan komen. Tenminste, dat geldt voor mij. Omdat ik graag meteen de diepte induik. Geen smalltalk, geen: hoe-gaat-het? Het-gaat-goed. Want alles goed bestaat niet.

Mijn verhaal begint in de woongroep.


xxx

Vriendschap volgens…

Anne (brand manager Cinetree)

Img

“Vriendschap is voor mij één van de belangrijkste dingen bla blab blab bla bla”

Afspeellijst:Podcasts:


Slow Travel

In een serie van 5 afleveringen duiken Tim Dekens en Tess Milne in de wondere wereld van Slow Travel. Waarom is het reizen met de trein nog zoveel duurder dan vliegen? Hoever is het elektrische grid met laadpalen in Europa? En wat maakt Slow Travel zo mooi en bijzonder?

Aflevering 1 is vanaf 12 november te zien op Cinetree

Maandthema

Love in times of crisis

Wat doet een crisis met ons als mens? Hoe beïnvloedt dit onze relaties, onze prioriteiten en welke keuzes maken we? Dit staat centraal, deze maand op Cinetree. Met indrukwekkende films als Amour, Cold War en de documentaire For Sama zien we dat de liefde, ondanks alles, uiteindelijk overwint.

30 juli: friends & family

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso laat je op een memorabele manier kennismaken met de veranderingen in de filmwereld en het uitstervende ambacht van het traditionele films maken, monteren en vertonen. De perfecte film om met je trouwe vriend of geliefde te komen kijken!

31 juli: dog night

Isle of Dogs

Last but not least sluiten we Cinetree’s Forest Film Festival af met een dog-friendly avond. Samen met onze trouwe viervoeters kijken we naar Isle of Dogs, waarin geniaal regisseur Wes Anderson een inkijkje geeft in zijn inventieve en gedetailleerde wereld.

27 juli: le grande opening

Elvis

Wil jij met je voetjes van de vloer? Kom dan naar Le grande opening met het langverwachte Elvis! Austin Butler speelt de rol van zijn leven in de nieuwe film van Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge). Voorafgaand aan de film betreedt Eric Corton het podium om op eigen wijze een muzikale ode te brengen aan The King of Rock 'n Roll, Elvis Presley.

UITVERKOCHT

28 juli: pride

Paris is Burning

Paris is Burning is een intiem portret van een bijzondere gemeenschap die in die tijd (en nog steeds) moeilijk werd geaccepteerd. Een wereld waarin de allure van high fashion, status en rijkdom een bevestiging wordt van liefde, acceptatie en vreugde.

29 juli: mission night

Peanut Butter Falcon

Voor altijd in een tehuis wonen of opzoek gaan naar je grote worstelidool? Voor de 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) met Downsyndroom is deze keuze snel gemaakt wanneer hij een ontsnapping plant uit zijn uitzichtloze onderkomen.

Cinetree's Forest Filmfestival is ten einde... Maar we kunnen nog heerlijk nagenieten met de FFF aftermovie 2022.

The Cinetree Giftcard

The gift that keeps on giving. Met the Cinetree giftcard geef je een abonnement cadeau voor 3, 6 óf 12 maanden.

Geef Cinetree cadeau

The Cinetree Giftcard

The gift that keeps on giving. Met the Cinetree giftcard geef je een abonnement cadeau voor 3, 6 óf 12 maanden.