Cinetree Talks: Norbert ter Hall

Eén van onze favoriete filmmakers van eigen bodem is Norbert ter Hall. Met twee kersverse films op zak kwam Norbert bij ons langs voor de allereerste Cinetree Talks. Hij vertelt over zijn carrière, over wat hem drijft én hij geeft tips voor jonge filmmakers.

Wie is Norbert ter Hall?

De regisseur zit al jaren in het vakgebied, maar begon in eerste instantie wel in een andere hoek: na zijn opleiding tot grafisch ontwerper werkte hij een tijdje als decorontwerper.

Gelukkig verlegde zijn werk zich naar de regiewereld, want televisieserie A’dam - E.V.A. en zijn nieuwste films De belofte van Pisa en Mi Vida hadden wij niet willen missen!

Norberts filmtip

Norberts eerste filmkeuze voor Cinetree is Drive (2011): een fantastisch misdaaddrama over een naamloze stuntrijder (Ryan Gosling) die 's nachts bijverdient als chauffeur bij roofovervallen. Een film die je volgens Norbert gezien móét hebben.

Ben jij bij de volgende Cinetree Talks?

Over de volgende gast voor Cinetree Talks hoefden we niet lang na te denken: Michiel ten Horn! Ken je hem niet van Gouden Kalfwinnaar Aanmodderfakker, dan is het wel van horrorserie Ares - de eerste Nederlandse Netflix-productie.

Woensdag 4 maart komt Michiel bij ons langs, en jij kunt daar bij zijn! Stuur ons via onderstaande button een mailtje dat je komt, en je ontvangt van ons verdere info.