Welkom!

Filmplatform Cinetree en Ben & Jerry’s zijn blij dat je ons hebt gevonden! Hier vind je vijf films die wij samen voor jou hebben geselecteerd. Films die je entertainen, inspireren en misschien zelfs wel activeren.

Waarom deze samenwerking?

Goede films en lekker ijs hebben eigenlijk heel veel gemeen. Ze helpen je de wereld om je heen even te vergeten en te genieten van een bijzondere ervaring. Tijdens het bekijken van Cinetree’s filmaanbod maak je jouw filmmoment natuurlijk nog (h)eerlijker met je twee vrienden Ben & Jerry’s erbij!

Filmplatform Cinetree en Ben & Jerry's vinden elkaar dan ook extra leuk. Bovendien hebben ze een gemeenschappelijke missie, mensen in beweging krijgen!

Movies that moo've you

Cinetree en Ben & Jerry's selecteerden samen vijf movies that moo've you. Films met een missie en een verhaal, rondom de thema's klimaat en sociale inclusiviteit. Hier vind je de meest grappige, shockerende, adembenemende en kippenvel-gevende verhalen. Om van te leren én van te genieten samen met jouw favoriete Ben & Jerry’s-smaak. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Over Ben & Jerry's

Lekker ijs maken is niet het enige dat Ben & Jerry's belangrijk vindt. Oprichters Ben en Jerry zetten zich al vanaf het prille begin in voor onderwerpen zoals klimaat en sociale gelijkheid, waaronder de rechten van LGBTQ+ en nieuwkomers. (H)eerlijk is eerlijk!

Over Cinetree

Elke maand selecteert Cinetree films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Daarnaast heb je als lid toegang tot Cinetree Kids, korte films, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films vind je na een poosje terug in de videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

Hoe kijk ik Cinetree?

Op PC en laptop kijk je via je browser of download de apps voor iOS, AppleTV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast. Voor meer info zie de veelgestelde vragen.