Girls in Film op Cinetree

Door Redactie • 14 feb 2018

Girls in Film vindt dat film levens verrijkt en vrouwelijke makers hierin een essentiële rol spelen.

Girls in Film vindt dat film levens verrijkt en vrouwelijke makers hierin een essentiële rol spelen. Wij vinden dat vrouwen elkaar versterken wanneer zij elkaar ontmoeten en samenwerken. Daarom verbindt Girls in Film talentvolle vrouwen in film en TV met vrouwelijke filmliefhebbers.

Ook bieden wij toegang tot de wereld van film. Girls in Film komt op plekken die voor anderen gesloten blijven, spreekt met vrouwen die niet iedereen ontmoet en vertelt verhalen vanuit een eigen perspectief.

Wij delen de naar onze mening beste films, series en insider verhalen. Dat doen we op www.girlsinfilm.nl of in samenwerking met partners. Originele verhalen, verhalen waar je je in kunt herkennen, plaatsvervangende schaamte van krijgt, bij in je broek piest van het lachen, of bij moet janken van als nooit tevoren. Of verhalen die gewoon verteld moeten worden.

Girls in Film ontwikkelt ook eigen webseries waarin vrouwelijk talent centraal staat. Om hun werk en zichzelf te laten zien. Van een kant die we misschien niet van ze gewend zijn om zo anderen te inspireren.

Wijn met Pip

Wijn met Pip

In de online talkshow Wijn met Pip spreekt Pip Pellens met bekende vrouwen uit de filmwereld over hun ervaring en het vak. Zo komen onder anderen Elise Schaap, Anneke Blok, Abbey Hoes en Loes Haverkort langs.

In Her Shoes

In her Shoes

In de serie In her Shoes vertellen we de verhalen van de ‘vrouwen in film’ die je niet op de camera zet. Girls in Film volgt ze tijdens hun werk en praat over de mooie kanten en de uitdagingen van het vak. Zo is Sabine van der Helm verantwoordelijk voor de casting en begeleiding van dieren op een filmset. Onder andere voor de film De Wilde Stad.

Volg Girls in Film op:

www.girlsinfilm.nl


[Facebook

](https://www.facebook.com/GirlsinFilmNL/)Instagram

Alle afleveringen van Wijn met Pip bekijk je hier.

Bekijk alle afleveringen van In her Shoes op het YouTube kanaal van Girls in Film.