Background image

Over Cinetree

Wij houden van film.

Het is een toegankelijke vorm om een verhaal te vertellen in een tijd waarin aandacht een schaars goed is geworden. Wij geloven dan ook dat films zaadjes planten. Ze kunnen ons raken, inspireren en zelfs tot actie bewegen. In een wereld waarin we zo vaak tegenover elkaar staan, kan een goede film ons helpen de ander beter te begrijpen.


Filmclub met een missie

Het is ons doel om niet alleen de mooiste films uit te kiezen, maar deze ook te voorzien van context. Ons team van schrijvers en filmmakers gaat daarom regelmatig op onderzoek uit om extra informatie te vinden over de thema’s die wij belangrijk vinden, zodat we nog meer over deze belangrijke onderwerpen met jullie kunnen delen!

Meet team Cinetree

Wij zijn filmliefhebbers, net als jij. Filmmakers, experts en liefhebbers. Wij willen niet meer eindeloos zoeken naar een goede film. Daarom delen wij op Cinetree de films die ons bijblijven.


Hanna Verboom

Creative director

Hanna richtte eind 2014 Cinetree op vanuit haar geloof in de kracht van goed verhalen. Inmiddels heeft ze een team vol mensen met dezelfde missie om zich heen verzameld en richt Hanna zich op haar rol als visionair en creatief. Naast Cinetree zet ze zich al jaren in voor sociale en duurzame projecten via haar stichting Get It Done.

Ralf Roex

Finance & bestuur

Dat team Cinetree one big family is, wordt als geen ander bevestigd door de komst van Ralf. Zowel zakelijk als privé is hij de partner van Hanna en staat hij, samen met haar, aan het roer van Cinetree. Ralf is de man van de cijfers en daarom verantwoordelijk voor de financiën van Cinetree.

Wouter van de Molengraft

Engineer

Wouter begon in 2014, samen met Hanna op een zolderkamer, aan het bouwen van Cinetree. Nog steeds is Wouter degene die Cinetree achter de schermen draaiende houdt en nieuwe functies, apps en uitbreidingen ontwikkelt. Hij staat binnen het team bekend als De Wizard en dat is niet voor niets, want zonder Wouter geen Cinetree!

Laura Messina

Product manager

Laura begon in 2019 als stagiair bij Cinetree en dat beviel zo goed, dat ze nooit meer is weggegaan! Inmiddels is ze werkzaam als Product manager en daarmee verantwoordelijk voor het platform zelf. Ze ontwikkelt samen met Wouter nieuwe features voor de website en apps, zorgt ervoor dat nieuwe films live gaan, en tuigt bijvoorbeeld onze online filmfestivals op.

Femke Brüll

Communicatie & social media manager

Femke is in 2023 gestart bij Cinetree, waar ze haar passie voor verhalen en kennis over communicatie dagelijks inzet. Haar doel is to spread the word over alles wat Cinetree doet en denkt, en daarmee nieuwe filmliefhebbers te bereiken. Daarvoor worden zo veel mogelijk communicatie-middelen uit de kast getrokken, waaronder social media, persberichten en meer.

Fieke Spoler

Filmprogrammeur

Fieke is in 2023 gestart bij Cinetree, maar ze is geen vreemde in de filmsector. Zo werkte ze hiervoor onder andere bij filmfestivals, theaters en een distributeur. Bij Cinetree is ze o.a. verantwoordelijk voor de maandelijkse programmering! Haar hart ligt bij de kracht van film om impact te creëren en blikken te verruimen. Daarom is ze altijd op zoek naar de meest ontroerende, grappige en bijzondere verhalen van over de hele wereld, die jullie vanuit je eigen huiskamer kunnen bewonderen.

Jikkie Schelling

Head of video

Jikkie studeerde in de zomer van 2022 af aan haar filmopleiding met een grote behoefte zich vast te klampen aan film en nooit meer los te laten. Naast dat ze druk bezig is met het schrijven van haar debuutfilm, kan ze als editor bij Cinetree haar filmhart ophalen door elke werkdag bergen filmmateriaal door te mogen spitten. Zo verzorgt ze edits voor op de socials en website waarin zowel haar als Cinetree’s liefde voor film centraal staan.

Quirijn Buziau

Partnerships manager

Quirijn is eind 2023 gestart als partnerships manager bij Cinetree en wil samen met bestaande en nieuwe partners hét verschil maken! Hij gelooft in de kracht van samen sterker en film als middel; van mooie events tot hoopvolle Originals. Zijn liefde voor film werd jaren geleden bezegeld met een giftcard van Cinetree en om nu onderdeel te zijn van de filmclub, is een droom die uitkomt!

Wim Amels

Impact strateeg en creatief producent

Met een hart voor impact en liefde voor documentaire is Wim betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe Originals en formats rondom de impactthema’s klimaat en mentale gezondheid, en zoekt hij naar de juiste makers, partners en producenten om projecten te realiseren. Momenteel broedt hij op een idee voor de Cinetree Impact Foundation!

Aafje Kapteijns

Data analist

Aafje begon eind 2020 als stagiaire bij Cinetree tijdens haar studie Artificial Intelligence. Inmiddels is ze werkzaam als data analist, wat inhoudt dat ze alle data over over onze films, website etc. verzamelt en analyseert. Dankzij Aafje kunnen we op basis van feiten Cinetree nog beter maken!

Kristien Lammers

Customer support

Kristien is afgestudeerd aan de Filmacademie en draagt haar steentje aan de filmwereld al jaren bij met haar prachtige kostuums. Sinds 2023 beantwoordt zij ook al jouw mailtjes naar de Cinetree klantenservice! Heb je een filmtip of vraag? Kristien antwoordt vliegensvlug en staat altijd open voor suggesties.

Alyssa Kortlang

Content stagiair

Alyssa is sinds februari 2024 onderdeel van team Cinetree in de rol van content stagiair! Haar grote liefde voor film komt daarbij heel goed van pas. Alyssa schrijft onder andere de film- en curatorpagina’s en denkt mee over de filmprogrammering en social media posts.

Luc van den Elsen

Video editor & Productie

Luc is in de zomer van 2023 bij Cinetree begonnen als contentstagiair. Als echte cinefiel én filmmaker komt zijn passie en kennis maar al te goed van pas. Zo schreef Luc tijdens zijn stage voornamelijk de filmpagina's, en is hij na zijn stage werkzaam gebleven als video editor (van voornamelijk de curatorvideo’s!).

Rik ten Zweege

Video stagiair

Rik is Cinetree’s nieuwste aanwinst! Als video stagiair houdt hij zich bezig met edits voor zowel de socials als onze website. In zijn edits kan hij zijn liefde kwijt voor het brede scala aan makers en genres binnen de filmwereld. Het is Riks doel om tijdens de stageperiode zijn passie voor film nóg verder uit te breiden.

Contact

Contact opnemen gaat het snelst via e-mail: info@cinetree.nl.We proberen binnen enkele uren een antwoord terug te sturen!*

*Het kan zijn dat het in verband met drukte iets langer duurt.