Background image

Meer dan een filmplatform

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen, uit te lichten en van context te voorzien. Daarom vind je bij ons altijd 20 films die je raken, inspireren en zelfs kunnen activeren. Daarnaast heb je als lid toegang tot onze artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films uit het maandabonnement vind je na een poosje terug in onze videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

Onze visie

Wij geloven dat hoopvolle verhalen een belangrijk onderdeel zijn om positieve, duurzame verandering op gang te brengen. Verhalen helpen ons elkaar te begrijpen en zorgen voor verbinding. Hoopvolle verhalen geven ons perspectief en moedigen ons aan om zelf de (kleine) stapjes te maken die nodig zijn om grote verandering in gang te brengen.

Wij geloven in een wereld waarbij verbinding weer centraal staat (met elkaar en met de natuur), niet het individu. Door verschillende vormen van media in te zetten willen we bijdragen aan deze globale ontwikkeling die zo nodig is om onze toekomst en die van onze kinderen te waarborgen.

Wij geloven in persoonlijke verhalen. Grote verandering komt altijd in kleine stapjes, gedreven door individuen die persoonlijk betrokken zijn bij een onderwerp. Doordat we deze kleine, persoonlijke verhalen (films, projecten, producten) een podium geven laten we zien dat iedereen kan bijdragen en ontstaat er een betrokken community.

Wij geloven in samenwerken met mission driven partners. De verhalen die we delen selecteren we op basis van relevante thema’s waarbij we zoveel mogelijk partners met eenzelfde visie zoeken. Deze thema’s worden geïnspireerd door (maar niet beperkt tot) de Sustainable Development Goals en andere relevante thema’s en actualiteiten.

Vanuit deze visie werken we nauw samen met het team van onze stichting Get it Done.

Team Cinetree: wie zijn wij?

Wij zijn filmliefhebbers, net als jij. Filmmakers, experts en enthousiastelingen. Wij willen niet meer eindeloos zoeken naar een goede film. Daarom delen wij op Cinetree de films die ons bijblijven.

Hanna Verboom

Founder

Hanna richtte eind 2014 Cinetree op vanuit haar geloof in de kracht van goed verhalen. Inmiddels heeft ze een team vol mensen met dezelfde missie om zich heen verzameld en richt Hanna zich op haar rol als visionair en creatief. Naast Cinetree zet ze zich al jaren in voor sociale en duurzame projecten via haar stichting Get It Done.

Ralf Roex

Finance

Dat team Cinetree one big family is, wordt als geen ander bevestigd door de komst van Ralf. Zowel zakelijk als privé is hij de partner van Hanna en staat hij, samen met haar, aan het roer van Cinetree. Ralf is de man van de cijfers én verantwoordelijk voor onze campagnes en samenwerkingen.

Jort Statema

General Manager

Jort is sinds 2020 betrokken bij Cinetree en sindsdien niet meer weg te denken. Als General manager zorgt hij ervoor dat onze doelen worden behaald en ieder teamlid in z’n kracht staat. Jort bewaakt de missie en visie van Cinetree te allen tijde en zorgt ervoor dat het spreekwoordelijke Cinetree-schip de juiste koers blijft varen.

Wouter van de Molengraft

Engineer

Wouter begon in 2014, samen met Hanna op een zolderkamer, aan het bouwen van Cinetree. Nog steeds is Wouter degene die Cinetree achter de schermen draaiende houdt en nieuwe functies, apps en uitbreidingen ontwikkelt. Hij staat binnen het team bekend als De Wizard en dat is niet voor niets, want zonder Wouter geen Cinetree!

Anne Lammers

Brand Manager

Ook Anne is al vanaf het prille begin betrokken bij Cinetree. In 2014 begon ze als stagiair en inmiddels is ze als Brand manager verantwoordelijk voor o.a. onze filmselectie en de ontwikkeling van alle creatieve concepten. Anne werkt daarvoor nauw samen met Hanna en onze curators en is zonder twijfel het stralende middelpunt van team Cinetree.

Laura Messina

Content Manager

Laura begon 3 jaar geleden als content stagiair bij Cinetree en dat beviel zó goed, dat ze nooit meer is weggegaan. Inmiddels is ze werkzaam als Content manager en daarmee verantwoordelijk voor wat je leest en ziet op de website, in onze nieuwsbrieven en alle andere communicatie. Daarvoor werkt ze nauw samen met ons fijne team van stagiairs en freelancers!

Isa van Kollenburg

Customer Support

Isa is sinds mei 2020 onderdeel van team Cinetree als Customer Support Manager. Samen met ons team van stagiairs zit ze dagelijks om te helpen met (technische) vragen en verzoeken. Als je ooit contact hebt gehad met onze klantenservice, is de kans groot dat je onze Isa hebt gesproken!

Nanne Statema

Community Manager

Nanne is sinds 2021 onderdeel van team Cinetree en verantwoordelijk voor de Cinetree Community. Grote kans dat je ook Nanne al eens hebt gesproken, want hij staat dagelijks in contact met onze leden. Omdat het ons doel is om jullie nog beter te leren kennen, organiseert hij o.a. de Filmclub.

Aafje Kapteijns

Data Analist

Aafje begon eind 2020 als stagiaire bij Cinetree tijdens haar studie Artificial Intelligence. Inmiddels is ze werkzaam als data analist, wat inhoudt dat ze alle data over over onze films, website etc. verzamelt en analyseert. Dankzij Aafje kunnen we op basis van feiten Cinetree nog beter maken!

Suzanne Wijnker

Data Stagiair

Suzanne is sinds juni 2021 actief bij Cinetree als stagiair Growth & Analytics. Ze houdt zich zoals de naam doet vermoeden vooral bezig met de groei van Cinetree. Dingen die hierbij komen kijken zijn data-analyse, het optimaliseren van de website en kwalitatief onderzoek van films.

Ellen Thewessen

Content Stagiair

Ellen is sinds september 2021 onderdeel van het Cinetree Team als content stagiair. Als filmstudent en met haar ervaring binnen de filmproductie zit ze bij Cinetree helemaal op haar plek. Naast content houdt ze zich bezig met productionele taken en communicatie.

Michelle Broer

Content Stagiair

Michelle is sinds april van dit jaar content stagiair bij Cinetree. Je zal haar naam onder andere zien terugkomen bij artikelen op de filmpagina's, maar wat je niet zo snel ziet is dat ze ook regelmatig de nieuwsbrief schrijft en verantwoordelijk is voor de Cinetree socials!

Freija Roos

Video Editor

Freija is begin 2021 als content stagiair begonnen bij Cinetree. Waar ze in eerste instantie vooral filmpagina’s schreef, bleek haar grote kracht bij video editing te liggen. Inmiddels is haar stage voorbij maar helpt Freija ons nog steeds bij de programmering, met producties en video edits!

Estelle Ottolini

Video Stagiair

Estelle is in september 2021 begonnen als video stagiair. Hoewel ze zich voornamelijk bezig houdt met editing, heeft ze ook een doel voor ogen, namelijk meer jeugd naar Cinetree halen. En er is geen twijfel aan dat ze dit doel ook daadwerkelijk zal behalen!

Contact

Contact opnemen gaat het snelst via e-mail: info@cinetree.nl.We proberen binnen enkele uren een antwoord terug te sturen!*

*Het kan zijn dat het in verband met drukte iets langer duurt.