Background image

Team Cinetree: wie zijn wij?

Wij zijn filmliefhebbers, net als jij. Filmmakers, experts en enthousiastelingen. Wij willen niet meer eindeloos zoeken naar een goede film. Daarom delen wij op Cinetree de films die ons bijblijven.

Over Cinetree

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen, uit te lichten en van context te voorzien. Daarom selecteren wij elke maand 15 films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Daarnaast heb je toegang tot onze artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films vind je na een poosje terug in onze videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

We willen jou ook leren kennen!

Nu heb jij een beeld van ons, maar wij zijn ook heel nieuwsgierig naar jou. Heb jij feedback voor ons, wil je meedenken over ons platform of wil je misschien betrokken raken bij onze events? Stuur dan een mailtje naar info@cinetree.nl zodat we in contact kunnen komen.

En we willen blijven leren

We proberen je kijkervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je goede tips of feedback? Mail ons. Heb je een vraag? Misschien hebben we hem al eens beantwoord.