Background image

Er was eens een filmclub…

Over Cinetree

Wij houden van film. Het is een toegankelijke vorm om een verhaal te vertellen in een tijd waarin aandacht een schaars goed is geworden. Wij geloven dan ook dat films zaadjes planten. Ze kunnen ons raken, inspireren en zelfs tot actie bewegen. In een wereld waarin we zo vaak tegenover elkaar staan, kan een goede film ons helpen de ander beter te begrijpen.


Meet team Cinetree

Wij zijn filmliefhebbers, net als jij. Filmmakers, experts en enthousiastelingen. Wij willen niet meer eindeloos zoeken naar een goede film. Daarom delen wij op Cinetree de films die ons bijblijven.

Hanna Verboom

Founder

Hanna richtte eind 2014 Cinetree op vanuit haar geloof in de kracht van goed verhalen. Inmiddels heeft ze een team vol mensen met dezelfde missie om zich heen verzameld en richt Hanna zich op haar rol als visionair en creatief. Naast Cinetree zet ze zich al jaren in voor sociale en duurzame projecten via haar stichting Get It Done.

Ralf Roex

Finance

Dat team Cinetree one big family is, wordt als geen ander bevestigd door de komst van Ralf. Zowel zakelijk als privé is hij de partner van Hanna en staat hij, samen met haar, aan het roer van Cinetree. Ralf is de man van de cijfers én verantwoordelijk voor onze campagnes en samenwerkingen.

Wouter van de Molengraft

Engineer

Wouter begon in 2014, samen met Hanna op een zolderkamer, aan het bouwen van Cinetree. Nog steeds is Wouter degene die Cinetree achter de schermen draaiende houdt en nieuwe functies, apps en uitbreidingen ontwikkelt. Hij staat binnen het team bekend als De Wizard en dat is niet voor niets, want zonder Wouter geen Cinetree!

Anne Lammers

Filmprogrammeur

Ook Anne is al vanaf het prille begin betrokken bij Cinetree. In 2014 begon ze als stagiair en inmiddels is ze als filmprogrammeur verantwoordelijk voor o.a. onze filmselectie en de ontwikkeling van alle creatieve concepten. Anne werkt daarvoor nauw samen met Hanna en onze curators en is zonder twijfel het stralende middelpunt van team Cinetree.

Laura Messina

Product manager

Laura begon 4 jaar geleden als content stagiair bij Cinetree en dat beviel zó goed, dat ze nooit meer is weggegaan. Inmiddels is ze werkzaam als product manager en daarmee verantwoordelijk voor alles wat je leest en ziet op ons platform. Daarvoor werkt ze nauw samen met ons fijne team van stagiairs en freelancers.

Aafje Kapteijns

Data analist

Aafje begon eind 2020 als stagiaire bij Cinetree tijdens haar studie Artificial Intelligence. Inmiddels is ze werkzaam als data analist, wat inhoudt dat ze alle data over over onze films, website etc. verzamelt en analyseert. Dankzij Aafje kunnen we op basis van feiten Cinetree nog beter maken!

Eefke van de Wouw

Impact manager

Eefke van de Wouw is een Nederlandse (milieu)activist. Eefke is al langer een bekend gezicht als Impact Manager bij onze zuster organisatie Get It Done en nu ook bij ons. Met haar wilskracht en optimistische kijk op de wereld brengt ze een frisse blik op grote vraagstukken en vertelt ze over de kracht van de nieuwe generaties.

Imaan van der Zwan

Growth & partnerships manager

Imaan van der Zwan ontmoetten we voor het eerst tijdens ons HER Film Festival en sindsdien was het aan! Als mede-eigenaar van intersectioneel en feministisch kunstplatform 'The Titty Mag' weet Imaan als geen ander hoe de mooiste verhalen de juiste mensen kunnen bereiken. Wij zijn dan ook erg blij dat Imaan ons sinds november 2022 versterkt op het gebied van partnerships & growth!

Sterre van Woudenberg

Content specialist

Sterre is sinds begin 2022 betrokken bij ons. Naast dat ze zich focust op content en de wekelijkse nieuwsbrieven, helpt ze bij producties en denkt ze mee over de richting van Cinetree. Haar passie voor verhalen vertellen als actrice zal vast en zeker bijdragen aan haar doel om meer jonge mensen geïnteresseerd te krijgen in goede verhalen.

Freija Roos

Video editor

Freija is begin 2021 als content stagiair begonnen bij Cinetree. Waar ze in eerste instantie vooral filmpagina’s schreef, bleek haar grote kracht bij video editing te liggen. Inmiddels is haar stage voorbij maar helpt Freija ons nog steeds bij de programmering, met producties en video edits!

Jikkie Schelling

Video editor

Jikkie studeerde in de zomer van 2022 af aan haar filmopleiding met een grote behoefte zich vast te klampen aan film en nooit meer los te laten. Naast dat ze druk bezig is met het schrijven van haar debuutfilm, kan ze als editor bij Cinetree haar filmhart ophalen door elke werkdag bergen filmmateriaal door te mogen spitten. Zo verzorgt ze edits voor op de socials en website waarin zowel haar als Cinetree’s liefde voor film centraal staan.

Imke van Haaff

Video editor

Imke begon met video's editen toen ze nog maar 12 jaar oud was. Haar expertise daarin combineert ze nu met haar passie voor film bij team Cinetree! Naast het editen van onze Originals ondersteunt Imke het team op het gebied van programmering, producties en socials.

Contact

Contact opnemen gaat het snelst via e-mail: info@cinetree.nl.We proberen binnen enkele uren een antwoord terug te sturen!*

*Het kan zijn dat het in verband met drukte iets langer duurt.