Wie zijn wij?

Wij zijn filmliefhebbers, net als jij. Filmmakers, experts en enthousiastelingen. Wij willen niet meer eindeloos zoeken naar een goede film. Daarom delen wij op Cinetree de films die ons bijblijven.

Films die je gezien moet hebben

Films met een goed verhaal zijn belangrijk. Ze entertainen, inspireren en kunnen zelfs activeren. Cinetree heeft als doel deze films te verzamelen, uit te lichten en van context te voorzien.

Meer dan een film kijken

Elke maand selecteren wij 15 films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Daarnaast heb je toegang tot onze artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films vind je na een poosje terug in onze videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

Hoe kijk ik Cinetree?

Op PC en laptop kijk je via je browser of download de apps voor iOS, AppleTV, Android en Samsung Smart TV. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.

We willen blijven leren!

We proberen je kijkervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je goede tips of feedback? Mail ons. Heb je een vraag? Misschien hebben we hem al eens beantwoord.