Background image

The gift that keeps on giving

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus – en wat is er nou persoonlijker dan de films waar je gek op bent? Via deze pagina bestel je jouw giftcard voor 3 maanden, een half jaar of zelfs een jaar lang Cinetree!

3 maanden Cinetree cadeau

Iemand kennis laten maken met Cinetree? Met de Cinetree 3 maanden giftcard geef je (surprise) 3 maanden films en documentaires voor €22,99 cadeau, inclusief verzendkosten.

Een half jaar Cinetree cadeau

Wil je net als wij de mooiste films delen? Met de Cinetree halfjaar giftcard geef je zes maanden films en documentaires voor €44,99 cadeau, inclusief verzendkosten.

Een jaar lang de mooiste films

Je kunt bij ons ook een Cinetree jaar giftcard bestellen. Hiermee doe je een jaar lang films en documentaires cadeau voor €69,99, inclusief verzendkosten.

Over de giftcard

Je kunt ervoor kiezen om de giftcard digitaal of fysiek te ontvangen. Houd voor de fysieke giftcard rekening met een iets langere levertijd; bij haast raden we je aan om voor een digitale giftcard te gaan (deze kunnn we binnen 1 á 2 werkdagen leveren).

Wat gebeurt er nadat ik het giftcard-formulier heb ingevuld?

We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk een mailtje met de factuur voor jouw giftcard te sturen! We zijn een klein team en zetten handmatig de factuur en giftcard voor jou klaar, hou er daarom rekening mee dat het ongeveer één werkdag kan duren voordat je reactie van ons ontvangt. Let op! Het kan zijn dat ons bericht tussen jouw ongewenste mail terecht is gekomen. Controleer daarom altijd jouw spambox even als je niets ontvangen hebt.

Wat kun je verwachten van de Cinetree giftcard?

Omdat het een feestje is om films cadeau te krijgen, hebben we ons best gedaan om onze giftcard ook zo feestelijk mogelijk te maken!

We voorzien de giftcard naar wens van een handgeschreven, persoonlijke boodschap namens jou en we stoppen de kaart in een mooie gouden envelop. Kies je voor de digitale giftcard? Dan sturen we jou hetzelfde ontwerp via de mail als PDF bestand op. Zo kun je zelf beslissen of je de kaart digitaal naar de ontvanger stuurt, of dat je de kaart alsnog zelf print.

Heb je nog vragen over het bestellen van de giftcards? Mail ons op info@cinetree.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.