Background image

Samen de mooiste verhalen verspreiden

Samenwerken?

Cinetree is overtuigd van de kracht van healthy content. Wij programmeren en cureren films met maatschappelijke relevantie. Met ons creatieve team ontwikkelen we (korte) films en documentaires. Onze evenementen zorgen voor een magische ervaring door een spraakmakende programmering, de juiste spreker en een verrassend voorprogramma op indrukwekkende locaties.

Cinetree biedt zakelijke partners een uniek platform met diverse live en online mogelijkheden. Wij kunnen de doelstellingen van zakelijke partners realiseren op een unieke en verfrissende manier.

Interesse om samen iets moois op te zetten? Mail naar partnerships@cinetree.nl!

Een greep uit de mogelijkheden

Filmfestivals

We selecteren en cureren de mooiste films rondom een thema en presenteren deze via een (online) filmfestival. Met jou als partner presenteren we samen deze films aan een heel groot of juist specifiek publiek. Zo hebben we in november 2022 het succesvolle HER Film Festival voor de derde keer samen met onze partner Simavi georganiseerd!

Events

Ieder jaar organiseert Cinetree magische filmavonden op unieke locaties. Zo kijken we samen films onder de sterrenhemel in een bos, op een weiland of bij een landgoed. Heb jij het perfecte idee of misschien wel een locatie om zo’n filmavond te organiseren?

Jouw eigen omgeving op Cinetree.nl

Films zijn altijd een goed cadeau! Nog leuker is het om deze films cadeau te doen in een eigen, gepersonaliseerde omgeving; voorzien van een persoonlijke (video)boodschap en extra content naar wens.

Campagnes

Wil je unieke marketingcontent genereren rondom een thema dat jouw bedrijf aan het hart gaat? Wij denken graag mee over een creatief concept en kunnen deze content voor jou produceren. Denk aan videocampagnes, webinars of Q&A’s met ons netwerk aan filmspecialisten.

Giftcards

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus – en wat is er nou persoonlijker dan de films waar je gek op bent? Geef je collega’s of klanten een uniek cadeau in de vorm van een 3, 6 of 12 maanden abonnement op Cinetree.

Co-producties

Samen met onze partners produceren we korte films en documentaires over actuele onderwerpen. Zo hebben we samen met Grolsch een portrettenreeks van Nederlandse makers geproduceerd, en maakten we voor National Geographic de docuserie Plastic Sailors.

Waarom samenwerken met Cinetree?

  • Cinetree verzorgt programmering, campagne creatie & branding

  • Krijg toegang tot een groot netwerk aan filmkenners & smaakmakers

  • Bereik nieuwe mensen via onze owned media nieuwsbrief & socials

  • Werk met een enthousiast team, snel schakelen, transparant

  • Samenwerking is maatwerk en gegarandeerd resulaat

Samen iets moois opzetten? Mail ons op partnerships@cinetree.nl!

Zij gingen je voor