Background image

Samen de mooiste verhalen verspreiden

Samenwerken?

Bij Cinetree staan we altijd open voor samenwerkingen met organisaties die geloven in healthy content. In ons aanbod vind je films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die raken. Met ons jonge, creatieve team ontwikkelen we daaromheen sterke content in de vorm van (korte) films, artikelen en portretten. Onze evenementen zorgen voor een magische ervaring met fantastische programmering en indrukwekkende locaties. Daarnaast werken we samen met onze partners door speciale verhalen te selecteren, uit te lichten en te voorzien van context door middel van Q&A’s of webinars met filmspecialisten uit ons netwerk.

Interesse om samen iets moois op te zetten? Mail naar imaan@cinetree.nl!

Een greep uit de mogelijkheden

Filmfestivals

We verzamelen de mooiste verhalen rondom een bepaald thema en presenteren deze via een (online) filmfestival. Met jou als partner selecteren we samen het thema en de mooiste films. Zo hebben we in november 2020 het succesvolle HER Film Festival samen met onze partner Simavi gelanceerd!

Events

Ieder jaar organiseert Cinetree magische filmavonden op unieke locaties. Zo kijken we samen films onder de sterrenhemel in een bos, op een weiland of bij een landgoed. Heb jij het perfecte idee of misschien wel een locatie om zo’n filmavond te organiseren?

Jouw eigen omgeving op Cinetree.nl

Films zijn altijd een goed cadeau! Nog leuker is het om deze films cadeau te doen in een eigen, gepersonaliseerde omgeving; voorzien van een persoonlijke (video)boodschap en extra content naar wens.

Campagnes

Wil je unieke marketingcontent genereren rondom een thema dat jouw bedrijf aan het hart gaat? Wij denken graag mee over een creatief concept en kunnen deze content voor jou produceren. Denk aan videocampagnes, webinars of Q&A’s met ons netwerk aan filmspecialisten.

Giftcards

Persoonlijke cadeaus zijn de leukste cadeaus – en wat is er nou persoonlijker dan de films waar je gek op bent? Geef je collega’s of klanten een uniek cadeau in de vorm van een 3, 6 of 12 maanden abonnement op Cinetree.

Co-producties

Samen met onze partners produceren we korte films en documentaires over actuele onderwerpen. Zo hebben we samen met Grolsch een portrettenreeks van Nederlandse makers geproduceerd, en maakten we voor National Geographic de docuserie Plastic Sailors.

Waarom samenwerken met Cinetree?

  • Expert in (online) campagnecreatie & branding

  • Groot netwerk aan filmkenners & specialisten

  • Groot bereik via onze nieuwsbrief & socials

  • In-house creatief content team

Samen iets moois opzetten? Mail ons op imaan@cinetree.nl!

Zij gingen je voor