Background image

Samen de mooiste verhalen verspreiden?

Bij Cinetree staan we altijd open voor samenwerkingen met organisaties die geloven in healthy content. In ons aanbod vind je films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen die raken. Elke maand staat er bij ons een thema centraal dat ons na aan het hart ligt; dit jaar zijn dat onder andere Nieuwe perspectieven, Love in times of crisis en De kracht van geven.

Met ons jonge, creatieve team ontwikkelen we daaromheen sterke content in de vorm van (korte) films, documentaires, artikelen en portretten. Onze evenementen zorgen voor een magische ervaring met fantastische programmering en indrukwekkende locaties. Daarnaast werken we samen met onze partners door speciale verhalen te selecteren, uit te lichten en te voorzien van context door middel van Q&A’s of webinars met filmspecialisten uit ons netwerk.

Interesse om samen iets moois op te zetten? Neem contact op met ralf@cinetree.nl en we spreken elkaar snel!

Hoe kunnen we samenwerken?

(Online) Filmfestivals

We verzamelen de mooiste verhalen rondom een bepaald thema en presenteren deze via een (online) filmfestival. Met jou als partner selecteren we samen het thema en de mooiste films.

In november 2020 hebben we samen met partner Simavi het HER Film Festival gelanceerd! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de aftermovie.

Events

Ieder jaar organiseert Cinetree magische filmavonden op unieke locaties. We reizen het land door op zoek naar de mooiste plekjes; zo kijken we samen films onder de sterrenhemel in een bos, op een weiland of bij een landgoed.

Heb jij het perfecte idee of misschien wel een locatie om zo’n filmavond te organiseren? Neem dan contact met ons op!

Jouw eigen omgeving op Cinetree.nl?

Films zijn altijd een goed cadeau, zeker in deze tijd. Nog leuker is het om deze films cadeau te doen in een eigen, gepersonaliseerde omgeving; voorzien van een persoonlijke (video)boodschap en allerlei extra’s naar wens.

Campagnes

Wil je unieke marketingcontent genereren rondom een thema dat jouw bedrijf aan het hart gaat? Wij denken graag mee over een creatief concept en kunnen deze content voor jou produceren. Denk aan videocampagnes, webinars of Q&A’s met ons netwerk aan filmspecialisten. Mail ons vooral voor meer info over de mogelijkheden!

Giftcards

Persoonlijke cadeaus zijn toch altijd de leukste cadeaus – en wat is er nou persoonlijker dan de films waar je gek op bent? Geef je collega’s en/of klanten een uniek cadeau in de vorm van een één, zes of twaalf maanden abonnement op Cinetree. We kunnen de giftcard personaliseren en bij grote aanvragen (vanaf 50 stuks) krijg je 25% korting op de kaarten.

Co-producties

Samen met onze partners produceren we korte films en documentaires over actuele onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld in samenwerking met Grolsch een portrettenreeks van Nederlandse makers geproduceerd, en maakten we voor National Geographic de vijfdelige docuserie Plastic Sailors.

Waarom samenwerken met Cinetree?

  • Expert in (online) campagnecreatie & branding

  • Groot netwerk aan filmkenners & specialisten

  • Groot bereik via onze nieuwsbrief & socials

  • In-house creatief content team

Samen iets moois opzetten? Neem contact op met ralf@cinetree.nl en we spreken elkaar snel!

Zij gingen je voor