Cinetree presents

Forest Filmfestival 2022

Het Forest Filmfestival is terug! Ook deze zomer kijk je de mooiste films onder de sterrenhemel in het betoverende Amsterdamse Bostheater en ben je altijd gegarandeerd van een uniek avondje uit. Benieuwd naar het programma?

27 juli: le grande opening

Elvis

Wil jij met je voetjes van de vloer? Kom dan naar Le grande opening met het langverwachte Elvis! Austin Butler speelt de rol van zijn leven in de nieuwe film van Baz Luhrmann (The Great Gatsby, Moulin Rouge). Voorafgaand aan de film betreedt Eric Corton het podium om op eigen wijze een muzikale ode te brengen aan The King of Rock 'n Roll, Elvis Presley.

28 juli: pride

Paris is Burning

Paris is Burning is een intiem portret van een bijzondere gemeenschap die in die tijd (en nog steeds) moeilijk werd geaccepteerd. Een wereld waarin de allure van high fashion, status en rijkdom een bevestiging wordt van liefde, acceptatie en vreugde.

29 juli: mission night

Peanut Butter Falcon

Voor altijd in een tehuis wonen of opzoek gaan naar je grote worstelidool? Voor de 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) met Downsyndroom is deze keuze snel gemaakt wanneer hij een ontsnapping plant uit zijn uitzichtloze onderkomen.

30 juli: friends & family

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso laat je op een memorabele manier kennismaken met de veranderingen in de filmwereld en het uitstervende ambacht van het traditionele films maken, monteren en vertonen. De perfecte film om met je trouwe vriend of geliefde te komen kijken!

31 juli: dog night

Isle of Dogs

Last but not least sluiten we Cinetree’s Forest Film Festival af met een dog-friendly avond. Samen met onze trouwe viervoeters kijken we naar Isle of Dogs, waarin geniaal regisseur Wes Anderson een inkijkje geeft in zijn inventieve en gedetailleerde wereld.

Benieuwd naar de sfeer op zo'n Forest Film Festival avond? Bekijk de aftermovie van de 2021 dog-friendly avond!

Previous events

Zin om herinneringen op te halen aan onze eerdere events? Of wil je gewoon even wegdromen naar betere tijden? Bekijk hier de foto’s en aftermovies van onze events.

Partners

Bij Cinetree staan we altijd open voor samenwerkingen met organisaties die geloven in healthy content. Heb jij een geweldig idee om samen mee aan de slag te gaan?