Background image

Cinetree presents

Forest Film Festival 2021

Je knippert twee keer met je ogen en Forest Film Festival is alweer bij – maar wat was het een waanzinnig mooie week! Samen met honderden zorgmedewekers keken we naar Les Petits Mouchoirs, dansten we onder de sterrenhemel na EMA, zongen we met z’n allen Beatles-liedjes tijdens Across the Universe en sloten we als absoluut hoogtepunt de week af met Stray en tientallen trouwe viervoeters, middenin het Bostheater. Het was een week om nooit meer te vergeten. Gelukkig hebben we de foto’s nog!


P.S. bij de Hoorneboeg in Hilversum staan nog twee filmavonden op de planning! Vrijdag 10 september kijk je De kinderen van juf Kiet en zaterdag 11 september Down to Earth. Klik op de linkjes voor tickets!

Previous

Zin om herinneringen op te halen aan onze eerdere events? Of wil je gewoon even wegdromen naar betere tijden? Bekijk hier de foto’s en aftermovies van onze events.

Partners?

Bij Cinetree staan we altijd open voor samenwerkingen met organisaties die geloven in healthy content. Heb jij een geweldig idee om samen mee aan de slag te gaan?


Op de hoogte blijven van onze events? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief: