Freija

Team Cinetree

Freija is begin 2021 als content stagiair begonnen bij Cinetree. Waar ze in eerste instantie vooral filmpagina’s schreef, bleek haar grote kracht bij video editing te liggen. Inmiddels is haar stage voorbij maar helpt Freija ons nog steeds bij de programmering, met producties en video edits!

Als klein kind kon Freija al helemaal verdwijnen in verhalen. Zo droomde ze altijd weg in haar eigen fantasie, zat ze gekluisterd aan de buis om Pipi Langkous te kijken, en wiegde haar vader haar in slaap met de mooiste verhalen voordat ze naar bed ging. Zo is haar liefde voor film gegroeid, en is de bioscoop als een tweede thuis geworden. Het kwam dan ook niet als een verrassing toen ze na de middelbare school naar de HKU ging om Audio Visuele Media te studeren.

Of het nou een ongrijpbaar werk van David Lynch is, of een sociaal-realistisch drama van Andrea Arnolds maakt Freija niet uit, ze heeft gewoon een zwak voor film. Een film die haar keer op keer weer blijft betoveren is Eternal Sunshine of the Spotless Mind, waarbij het elke keer voelt alsof ze hem weer voor het eerste ziet. Een echte aanrader dus!

Freija's filmcollectie

Tussen de Tijd