Background image

Samen de mooiste filmavonden organiseren?

Met veel liefde en passie organiseren wij de meest uiteenlopende events; van een drive-in midden tussen de weilanden, tot een openluchtbioscoop in de binnentuin van de Hermitage. Heb jij een geweldig idee om samen mee aan de slag te gaan?

Drive-in

Kijk samen met familie en vrienden naar de mooiste films vanuit je eigen auto. Wij helpen graag met de organisatie van een onvergetelijke avond, maar kunnen dit niet zonder lokale initiatiefnemers. Wil jij een drive-in organiseren bij jou in de buurt?

Outdoor bioscoop

Met onze outdoor bioscoop bezoeken we de mooiste plekjes van Nederland en toveren ze om tot een magische buitenbioscoop. Denk aan een weiland, een bos of zelfs een landgoed bij een kasteel. Heb jij een idee voor een buitenbios bij jou in de buurt?

Filmfestival

Samen films kijken op unieke locaties? Tijdens ons Forest Film Festival toveren we het Amsterdamse Bos om tot een romantische buitenbioscoop. Wij werken met lokale organisaties samen om deze onvergetelijke avonden op te zetten. Wil jij een filmfestival met ons organiseren?


Wil jij op jouw locatie ook zo’n onvergetelijk event organiseren?