Forest Film Festival

Je hebt het vast voorbij zien komen afgelopen zomer; onze eigen filmfestivals op verschillende locaties door het land. Elke film werd ingeleid door één van Cinetree’s filmexperts. Met een knus kampvuur, marshmallows, picknickmanden en nog veel meer pret waren het avonden om nooit meer te vergeten, gelukkig hebben we de beelden nog. Kijk je mee?

Movies at the Hermitage

Het is zonder twijfel één van de mooiste locaties van het centrum van Amsterdam: de binnentuin van De Hermitage. Het was dan ook een droom die uitkwam om midden in de binnentuin, op groot scherm en met honderden filmliefhebbers, samen filmklassiekers als La Grande Bellezza, The Royal Tenenbaums en Leon: The Professional te zien. Met recht een magische filmervaring!

Bekijk de recap van de laatste Filmclub over Portrait de la jeune fille en feu

De Filmclub

Dinsdag 9 maart vond de eerste editie van onze Filmclub plaats. We hebben genoten van de bijzondere verhalen van onze gasten (o.a. Jochem Myjer en Reinier Sijpkens)! Heb jij de Filmclub moeten missen of wil je de gesprekken gewoon nog eens horen?

Night at the Museum

Onze eerste Cinetree filmavond vond plaats op de historische binnenplaats van het het Amsterdam Museum. Vijf avonden lang keken we met zo'n 300 filmliefhebbers films, onder de sterren. De temperaturen waren hoog, het bier was koud en de sfeer was magisch.

Green Book première in Pathe Tuschinski

Cinetree-founder Hanna Verboom: “Pathé Tuschinski, één van de mooiste bioscoopzalen van Nederland! Hier organiseerden wij een hele bijzondere première.”

If Beale Street Could Talk première in De Filmhallen

Curator Nils Verkooijen: “Een ontzettend mooie liefdesfilm, met een totaal ander onderwerp dan je meestal ziet.”

Her Film Festival

In november 2020 hebben we samen met partner Simavi het HER Film Festival gelanceerd! Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de aftermovie.