Nu te huur op Cinetree

Filmfestival favorieten

Een nieuw cultureel seizoen is aangebroken, maar dit seizoen is anders dan anders. De gehele sector heeft het zwaar en er moet creatiever dan ooit gewerkt worden aan nieuwe vormen om verhalen te blijven vertellen. Daarom zetten we onze favoriete Nederlandse filmfestivals in de schijnwerpers en delen we de must-sees van de afgelopen jaren.

Movies that Matter

Ben je op zoek naar films die je horizon verbreden? Durf je in de wereld van mensenrechten te stappen en aan de hand van films je denken te verruimen?
Dan is het Movies that Matter Festival echt iets voor jou! Samen met filmprogrammeur Maarten Stoltz selecteerden wij de meest indrukwekkende films van de afgelopen jaren Movies that Matter.

IDFA

Geloof jij ook in de kracht van documentaires? Dan ben je hier op de juiste plek. Binnen deze collectie vind je de meest bijzondere documentaires ooit vertoond tijdens het International Documentary Film Festival in Amsterdam.

IFFR

Avontuurlijk, energiek, spannend, intrigerend, prikkelend en onvermoeibaar, dat is het International Film Festival Rotterdam. De crème de la crème van dit grootste festival van Nederland vind je in deze collectie.

NFF

Op het Nederlands Film Festival vind je zo’n beetje elk type film dat je zou willen zien: korte films, lange films, speelfilms, documentaires, animatiefilms… Maar dan wel stuk voor stuk bijzonder én van Hollandse bodem.

Een nieuw seizoen

Alle grote prijswinnaars en verborgen pareltjes van filmfestivals wereldwijd