Bigger Than Us

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

De Nederlands-Indonesische Melati Wijsen zet zich al jaren in voor de toekomst van de jonge generatie. In Bigger Than Us neemt Melati ons mee in haar reis over de wereld om in contact te komen met andere jonge activisten die, met gevaar voor eigen leven, proberen de fouten van vorige generaties recht te zetten. Een hoopvolle documentaire die laat zien dat in een tijd waarin alles uiteen lijkt te vallen, de jonge generatie strijdt voor een betere wereld.

Hugo Schiffers van Hivos deelt 'Bigger Than Us'

Must-see, omdat:

  • 1. Bigger Than Us een optimistische documentaire is die met de verschillende verhalen van jonge impactmakers een bijzondere indruk achterlaat.

  • 2. Marion Cotillard co-producent was en Bigger Than Us geselecteerd werd voor het Filmfestival van Cannes in een speciaal klimaat-programma.

  • 3. De documentaire een belangrijke herinnering is aan dat iedereen een steentje kan bijdragen om de wereld een betere plek te maken.

Film in feiten

  • 1. Bigger Than Us bespreekt belangrijke thema’s zoals de klimaatcrisis, inperking van persvrijheid, sociale onrechtvaardigheid, gebrek aan voedsel, mensenrechtenschendingen en een gebrek aan toegang tot onderwijs.

  • 2. In de documentaire reist Melati af naar o.a. Malawi, Libanon, Brazilië, Oeganda en de Verenigde Staten.

  • 3. De documentaire werd volledig gefinancierd door een crowdfunding.

“It doesn’t matter how old you are, doesn’t matter where in the world you are, you can start working with the things around you.”

Melati (Bigger Than Us)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.