Hallo Wereld!

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Aan de oevers van een meanderende rivier bruist het van het leven. Elk jaar worden er dieren geboren en mogen zij zichzelf gaan ontdekken. Ze leren ademen, lopen en eten… En misschien nog wel het meest belangrijke; ze leren wie ze zijn. Hallo Wereld! is een wonderschone stop-motion animatiefilm over het dierenrijk, die ons de natuur toont zoals we haar nog nooit eerder hebben gezien.

Cinetree deelt 'Hallo Wereld!'

Must-see, omdat:

  • 1. Elk beeld van Hallo Wereld! met liefde is samengesteld uit allerlei verschillende stoffen en materialen; de film is een waar kunstwerk.

  • 2. De film een kijkje biedt in het leven van de wilde dieren, wiens bestaan we nog veel te vaak voor lief nemen.

  • 3. Hallo Wereld! die ideale film is om jonge kinderen te introduceren aan de pracht van de natuur en ze nieuwsgierig te maken naar de levens van de dieren om ons heen.

Film in feiten

  • 1. Je zal tijdens het kijken van Hallo Wereld! al snel een bekende stem tegenkomen. Het verhaal wordt namelijk onder andere verteld door Kristel Verbeke van K3!

  • 2. Hallo Wereld! kruipt in de huid van wel 10 verschillende diersoorten, waaronder een ijsvogel, een snoek, een moerasschildpad en nog veel meer.

  • 3. Filmmakers Anne-Lise Koehler en Eric Serre gebruikten meer dan 110 poppen en honderden sculpturen om hun visie van de natuur tot leven te brengen.

Geboren worden betekent altijd jezelf ontdekken.

(Hallo Wereld!)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.