The Way

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

De welvarende oogarts Tom krijgt te horen dat zijn zoon Daniel is overleden tijdens een pelgrimstocht in Frankrijk. Wanneer hij met spoed vertrekt naar de Pyreneeën om afscheid te nemen, besluit hij spontaan de wandeltocht van zijn zoon af te maken. Een prachtige roadtrip vol thema’s als rouw en acceptatie, met zelfs een sprankje humor en hoop.

Impactmaker & Wildernisgids in spé Eefke van de Wouw deelt 'The Way'

Must-see, omdat:

  • 1. The Way meer is dan alleen een roadmovie en je laat nadenken over de zware kanten van het leven, maar ook humor weet te vinden in onverwachte momenten.

  • 2. De samenwerking tussen vader Martin Sheen en zoon Emilio Estevez dit ontroerende verhaal nog harder binnen laat komen.

  • 3. De magie van de Camino wordt bewezen! De zoon van regisseur en acteur Emilio Estevez vond hier de liefde van zijn leven tijdens het filmen van The Way.

Film in feiten

  • 1. Acteur Emilio Estevez (Daniel) heeft The Way ook geregisseerd en geschreven!

  • 2. Tijdens het filmen van dit avontuurlijke drama werkte Emilio met een crew van 50 man, en was er door al de bewegelijke scènes volgens hem geen regisseursstoel nodig.

  • 3. Emilio Estevez droeg tijdens het regisseren het kostuum van Daniel, om elk moment in een scène te kunnen stappen als hij dat nodig vond.

“You don’t choose a life dad, you live one.”

Daniel (The Way)

Deze films werden ook geselecteerd door Eefke van de Wouw

The Hidden Life of Trees

Earthrise

Tracks

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.