Cinetree & Amsterdamse Bostheater presenteren
Forest Filmfestival

Bij het Forest Filmfestival lig je languit in het gras onder de sterrenhemel naar de allermooiste films te kijken. Kom dus tijdens het Forest Filmfestival midden in de magische natuur van het Amsterdamse Bos gratis genieten van twee van onze favoriete Cinetreefilms Into the Wild &
Captain Fantastic.

Liever niet in het gras liggen? Dan is er de mogelijkheid om tot 24 uur voorafgaand aan de filmavond online een strandstoel te reserveren. Daar kun je ook alvast die volle picknickmand met lekkernijen bestellen.

Scroll verder voor het programma van Forest Filmfestival…

Vrijdag: Into the Wild

Op vrijdagavond 6 september trappen we het Forest Filmfestival in sfeer af met Into the Wild, de door Sean Penn geregisseerde verfilming van het gelijknamige boek van Jon Krakauer. Deze bekroonde film vertelt het verhaal van Chris, een jonge student die zijn geluk wil vinden ver weg van de materiële wereld. Met prachtige muziek van Eddie Vedder (Pearl Jam) en de indrukwekkende beelden van de wildernis in Alaska, vinden wij dit de perfecte openingsfilm van het Forest Filmfestival.

Zaterdag: Captain Fantastic

Op zaterdag staat een andere film op het programma die zich perfect leent om in het bos te kijken; Captain Fantastic. In deze voor een Oscar-genomineerde filmhit besluiten Ben en Leslie Cash zich terug te trekken in de diepe bossen van de Pacific Northwest om hun zes kinderen op geheel eigen wijze, ver van de beschaving, op te kunnen voeden. Een hartverwarmende film die de juiste vragen stelt, zeker op de locatie van het Forest Filmfestival.

Kom je ook? Gratis toegang!

Iedereen is welkom tijdens ons Forest Filmfestival! Elke film wordt ingeleid door een van Cinetree’s filmexperts en we zorgen voor een knus kampvuur, marshmallows, picknickmanden en nog veel meer. Meld je aan voor dit Facebook-event en je ontvangt meteen al onze updates.

Deuren open: 19.00
Introductie door filmexpert: 20.30
Start film: 21.00

Hoe kom ik daar?

Forest Filmfestival is bij het Amsterdamse Bostheater, midden in de natuur.
Volg onderstaande route (klik voor Google Maps) of de bordjes in het Amsterdamse bos.

We zien je op 6 en 7 september aan De Duizendmeterweg 7 in Amstelveen.

Img