Alice

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

De alleenstaande Alice is vastgelopen in het leven, en weet eigenlijk niet zo goed wat haar gelukkig maakt. Tijdens één van haar diensten als caissière in de plaatselijke supermarkt, pakt een vreemdeling plots haar hand vast. Om met hem in contact te komen, besluit ze alles weg te geven dat ze heeft. Vanaf dan... gaat alles anders.

Achter de schermen bij 'Alice'

Over de film

Alice is een korte film over de alleenstaande Alice die is vastgelopen in het leven, en eigenlijk niet zo goed weet wat haar gelukkig maakt. De hoogtepunten van haar dag bestaan uit pianospelen, trainen op haar crossfit-apparaat en het verzorgen van haar plantjes. Dag in, dag uit sleept zij zichzelf van huis naar werk, maar echt gelukkig wordt ze daar niet van. Tijdens één van haar diensten als caissière in de plaatselijke supermarkt, pakt een vreemdeling plots haar hand vast. Om met hem in contact te komen, besluit ze alles weg te geven dat ze heeft. Vanaf dan... gaat alles anders.

Deze korte film is met heel veel liefde gemaakt, en gaat (hoe toepasselijk) over de liefde. Niet bang zijn, maar liefhebben; een thema dat ons allemaal ongetwijfeld raakt. Wij hopen dat jij van onze Alice geniet, en met jouw steun als lid hopen we dat er nog vele originals volgen.

“You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.”

Dr. Seuss

“Do one thing every day that scares you.”

Eleanor Roosevelt

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.