Masterclass: Tim Hofman

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Deze maand staat in het teken van actie voeren. Be the change you want to see. En als er één expert is op dat gebied, dan is het programmamaker Tim Hofman wel. Met zijn programma BOOS zette hij zich, met succes, in voor een ruimere regeling van het kinderpardon. Wat is in actie komen? Waarom doet hij dat wat hij doet? En wat kunnen wij daar misschien van leren?

Cinetree deelt de vierde masterclass met programmamaker Tim Hofman

Na twee maanden stilstaan, komen we deze maand weer een beetje in actie. De kinderen gaan weer naar school en voorzichtig worden er kleine stapjes gezet richting het nieuwe post corona tijdperk. Maar in actie komen gaat ook over ergens voor staan, over verandering brengen. Voor de vierde Cinetree Masterclass gingen wij in gesprek met programmamaker Tim Hofman. Wát is in actie komen?

Tim vertelt over wat hij heeft bereikt met dank aan zijn programma’s, maar vertelt ook over onderwerpen waar hij zich nog voor in zou willen zetten. Één van de lessen die Tim ons leerde, is dat we moeten proberen ons niet te laten leiden door angst. “Durf op je bek te gaan.”

Fotografie beeld Tim Hofman: Ruud Janssen

Must-see, omdat:

  • 1. Deze masterclasses voor iedereen waardevol en leerzaam zijn.

  • 2. Het interessant is om te zien wat mensen drijft in hun strijd voor iets goeds.

  • 3. Wat is in actie komen? En hoe kun je een (klein) steentje bijdragen? Laat je inspireren door Tim Hofman!

“Probeer je niet te

laten leiden door angst.”

Tim Hofman

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.