Only You

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Jake en Elena leren elkaar op oudejaarsavond kennen en zijn al snel onafscheidelijk - totdat blijkt dat hun kinderwens waarschijnlijk nooit zal uitkomen. Kan verliefdheid standhouden wanneer het écht moeilijk wordt? Je ziet het in Only You: een aangrijpend, romantisch en intiem drama over ongewenste kinderloosheid.

Actrice Melissa Drost over 'Only You'

Must-see, omdat:

  • 1. Only You een prachtige weerspiegeling is van de gevoelens die bij een relatie horen: lust, verliefdheid, onzekerheid, pijn, liefde en nog zoveel meer.

  • 2. Je compleet weggeblazen wordt door de acteerprestaties van Laia Costa (Victoria) en Josh O’Connor (The Crown). Zelden was de chemie tussen twee acteurs zó voelbaar.

  • 3. Ongewenste kinderloosheid een onderwerp is waar helaas nog altijd te weinig over wordt gesproken. Only You heeft hopelijk de kracht om dit taboe te doorbreken en mensen in staat te stellen het gesprek met elkaar aan te gaan.

Wanneer je grootste angst werkelijkheid wordt

Wat als je smoorverliefd bent op je partner, maar langzaamaan beseft dat je je grootste droom misschien wel moet opgeven voor de relatie? Klinkt als een vreselijke nachtmerrie, maar het is helaas voor veel mensen de realiteit.

In Nederland blijft zo’n 10% van de stellen namelijk ongewenst kinderloos. Vaak gaat daar nog een pijnlijk proces van onderzoeken, vruchtbaarheidsbehandelingen en herhaalde teleurstelling aan vooraf. Dat maar liefst 1 op de 10 stellen met ongewenste kinderloosheid te maken krijgt, kun je je misschien niet voorstellen - want hoe vaak voer je er gesprekken over of heb je het (voor zover je weet) van dichtbij meegemaakt? We gaan dit soort ‘lastige’ onderwerpen kennelijk nog steeds het liefst uit de weg. En dat terwijl het bespreekbaar maken misschien wel het enige is dat we kunnen doen om de pijn van een ander te verzachten.

We hopen dat Only You de kracht heeft om het gesprek op gang te krijgen. De twee hoofdpersonen uit de film, Elena en Jake, krijgen namelijk ook te maken met ongewenste kinderloosheid. Het stel leert elkaar kennen op oudejaarsavond en is op slag verliefd. Binnen een paar weken wonen Jake en Elena samen en besluiten ze een gezinnetje te stichten… Maar dat blijkt niet voor het stel te zijn weggelegd. Wat volgt is een strijd om verliefd te blijven wanneer het uiterste van je wordt gevraagd. Only You is een romantisch, intiem en schrijnend drama waarin je vanaf de eerste minuut volledig wordt meegezogen. Deze film verdient het om gezien te worden.

“You’re everything I ever wanted.”

Jake (Only You)

Deze film werd ook geselecteerd door Melissa Drost

Like Father, Like Son

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.