Hoe werkt Chromecast

Bekijk onderstaande video om te zien hoe je Chromecast kunt activeren via de Cinetree app.

1. Druk op het Chromecast pictogram links van je gebruikersnaam.
  2. Selecteer je Chromecast apparaat. Hier kunnen eventueel meerdere apparaten staan als je meer dan 1 apparaat hebt.
  3. Wacht totdat de Chromecast verbonden is. Op de TV zie je de tekst “Cinetree” staan en op de telefoon wordt het Chromecast pictogram wit ingekleurd.
  4. Druk op “Nu kijken” en de film wordt geladen op de TV.
  5. Druk op de play-knop onderin, zodra deze wit oplicht.
  6. De film speelt nu af op je TV.