Her Story, My Story

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Verhalen van vrouwen aan de andere kant van de wereld staan vaak ver van ons bed of komen niet meer echt bij ons binnen. Terwijl: als haar verhaal ook jouw verhaal wordt, snappen we elkaar allemaal een beetje beter. Her Story, My Story.

Her Story, My Story

HER Film Festival bestaat om de bijzondere verhalen van vrouwen wereldwijd te delen: je krijgt een inkijkje in hun leven en ervaart hoe de wereld eruit ziet door hun ogen.

Deze vrouwen hebben helaas niet altijd een stem, of ze worden niet gehoord. Terwijl ze wel degelijk veel te vertellen hebben! Om ervoor te zorgen dat haar verhaal jouw verhaal wordt, geven bekende Nederlandse actrices hun stem aan vrouwen en meisjes waar Simavi mee werkt. De verhalen van Miriam, Fita en Lakshmi krijgen zo het podium dat ze verdienen.

Maak kennis met de vrouwen

De verhalen in Her Story, My Story zijn gebaseerd op de ervaringen van Miriam, Fita en Lakshmi.

Miriam

Miriam uit Malawi trouwde als 16-jarige vanwege een ongeplande zwangerschap, maar wist haar leven een positieve wending te geven.

Fita

Ontmoet Fita, een bijzondere activiste uit Indonesie, die haar human rights-tattoo inzet om het gesprek aan te gaan.

Lakshmi

Menstruatie is een normale lichaamsfunctie. Lakshmi probeert de taboes in haar dorp in India hierover te doorbreken.

Over HER Film Festival

Simavi werkt wereldwijd aan de gezondheid, positie en rechten van vrouwen. Tijdens HER Film Festival deelden we samen deze verhalen om aandacht te vragen voor Simavi’s werk. Hier vind je meer informatie over HER Film Festival.

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.