The art of letting go

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Het verlies van een geliefde, het einde van een relatie of het verliezen van je goede gezondheid; loslaten komt in vele vormen. Voor iedereen is het leren omgaan met verlies een uniek proces, maar door erover te praten komen we dichter bij elkaar. De kunst van het loslaten door de ogen van regisseur Safi Graauw en presentatrice & radio-dj Nellie Benner.

Rouw bestaat in vele vormen. Je kan rouwen om iemand die is overleden, maar ook om een relatie die overgaat, een dierbare vriendschap die eindigt of het verlies van je gezondheid. Groot verlies kan heel verdrietig zijn, maar kan je ook laten zien hoe waardevol het leven eigenlijk is. Wat nou écht belangrijk is, en waar je op wil focussen. Het verwerken van een verlies is een proces en het durven en kunnen loslaten is een kunst op zich.

Samen met presentatrice & radio DJ Nellie Benner en regisseur Safi Graauw presenteren we daarom The art of letting go: een Cinetree Original waarin loslaten centraal staat. Verlies mag er zijn, mag doorvoeld worden, moet besproken worden en uiteindelijk losgelaten worden.

“Dat is het natuurlijk ook met praten over de dood en loslaten; dan waardeer je wat je hebt.”

Nellie Benner (The art of letting go)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.