A Simple Life

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Zhong Chun-Tao werkt al drie generaties lang als huishoudster voor dezelfde familie. Totdat ze ziek wordt, en de jongste telg van de familie besluit om de rollen eens om te draaien. De vrijgezelle filmproducent Roger ontfermt zich over Chun-Tao, en voelt dankzij hun nieuwe band voor het eerst de kracht van onvoorwaardelijke liefde.

Actrice Sigrid ten Napel deelt 'A Simple Life'

Must-see, omdat:

  • 1. A Simple Life een ontroerende film is over universele thema’s als liefde, affectie, familiebanden en meer.

  • 2. De film vol lof werd ontvangen op filmfestivals wereldwijd. Zo ontving A Simple Life 4 awards op het Filmfestival van Venetië, 5 Hong Kong Film Awards en werd de film geselecteerd voor de Oscars.

  • 3. De hoofdrollen prachtig ingetogen worden vertolkt door Andy Lau en Deannie Yip.

Film in feiten

  • 1. In eerste instantie overwoog regisseur Ann Hui met pensioen te gaan na het maken van deze film. Dankzij het succes van A Simple Life is ze van gedachten veranderd.

  • 2. Het is geen toeval dat Andy Lau en Deannie Ip samen de hoofdrollen vertolken. Ann Hui vroeg ze o.a. vanwege hun sterke band; Deannie Ip is in het echte leven de peettante van Andy Lau én ze heeft al in verscheidene eerdere films zijn moeder gespeeld.

  • 3. A Simple Life was de officiële inzending van Hong Kong voor de categorie Beste buitenlandse film voor de 84e editie van de Oscars in 2012.

“It's my turn to look after her.”

Roger (A Simple Life)

Deze films werden ook geselecteerd door Sigrid ten Napel

American Honey

King of the Cruise

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.