Light of My Life

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Tijdens een globale pandemie verspreidt zich een virus waardoor alle vrouwen overlijden. De enige ongedeerde is de elfjarige dochter van een weduwnaar (Casey Affleck). Temidden van een verwilderde wereld en een wanhopige, mannelijke samenleving doet hij er alles aan om zijn dochter te beschermen. In Light of My Life brengt Casey Affleck op een realistische wijze een prachtige en ijzersterke vader-dochterband in beeld.

Regisseur Bram Schouw deelt 'Light of My Life'

Must-see, omdat:

  • 1. Er nog altijd een taboe op mannelijke kwetsbaarheid heerst en Light of My Life dit thema op bijzondere wijze aanhaalt.

  • 2. Deze emotioneel geladen film je gegarandeerd zal ontroeren!

  • 3. Light of My Life vertoond en genomineerd werd op de Berlinale, het internationale Filmfestival van Berlijn.

Film in feiten

  • 1. Regisseur, schrijver, producent én hoofdrolspeler Casey Affleck kun je kennen van o.a. Oppenheimer, Interstellar en Good Will Hunting.

  • 2. De openingsscène duurt niet alleen twaalf minuten en werd in één shot gefilmd, ook heeft het acht uur geduurd om ‘m op beeld te krijgen. Dit kwam puur door Casey Affleck zelf, verklaarde hij in een interview.

  • 3. Ook Elisabeth Moss, bekend van o.a. On The Road, The Square en The One I Love, komt voor in dit sciencefiction drama!

“I will always be with you.”

Dad (Light of My Life)

Deze film werd ook geselecteerd door Bram Schouw

Ghost Dog: The Way of the Samurai

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.