Background image

Voor jou als Member van G-Star RAW Rewards:
1 maand gratis films en documentaires kijken via Cinetree.

G-Star RAW film favorites

De films Side Effects & Prisoners vind je in de maandselectie, naast ons totale maandaanbod. No Man’s Land kun je vinden onder het kopje Kort. Voor optimaal kijkplezier kijk je, na aanmelding, via onze mobiele app.

Side Effects

  • 2013
  • Crime, Drama, Mystery
  • 106 minuten

Emily lijkt een gezonde en gelukkige vrouw, maar niets blijkt minder waar wanneer ze een mislukte poging tot zelfmoord doet. Het is daarna alleen de vraag of ze de bijwerkingen van haar nieuwe antidepressivum Ablixa ook zal overleven. Side Effects is een intrigerende film met ijzersterke rollen van Rooney Mara, Channing Tatum en Jude Law.

No Man's Land

  • 2020
  • Short, Portrait
  • 9 minuten

Als een wereldwijde pandemie ons alles uit handen neemt… Wat gebeurt er dan? No Man’s Land is een caleidoscopisch portret van een elftal inspirerende individuen die in plaats van oude levens te zien wegvagen, nieuwe ideeën zien ontstaan. IJzersterke, visuele vertolking van de kwetsbare gesprekken die we met onszelf voeren wanneer de wereld even stil lijkt te staan.

Prisoners

  • 2013
  • Drama, Mystery, Crime
  • 153 minuten

Hoe ver zou jij gaan om je geliefden terug te vinden? Dit vraagstuk wordt onderzocht in het indrukwekkende Prisoners. Het leven van twee gezinnen wordt volledig op de kop gezet wanneer beide dochtertjes niet meer thuiskomen na het Thanksgiving-diner. De meisjes terugvinden blijkt echter een haast onmogelijke taak. Ben jij klaar voor deze Oscar-waardige nagelbijter die je 2,5 uur volledig gevangen zal houden?

Spreading great stories

Cinetree; niet zomaar een selectie

Wij geloven in de kracht van een goede film. Een goede film inspireert, vermaakt, verdiept en verbroedert. Het is daarom onze missie deze films te verzamelen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

Elke maand maken we samen met onze community een selectie uit het enorme aanbod aan films. Onze community bestaat uit makers, liefhebbers, leden en experts actief in de filmwereld. Speciaal voor jou selecteren zij films die je niet mag missen.

Het aanbod is in de jaren uitgebreid met huurfilms, korte films en eigen producties onder de naam Cinetree Originals. Voor de huurfilms betaal je extra per film, los van je abonnement.

Kijk waar en wanneer je wilt

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Dit kan via onze App. Daarnaast is Cinetree ook beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.