Hoera, je bent (weer) lid!

Laat ons via deze button weten voor welke Forest Filmfestival-avond jij 2 vrijkaartjes wil:27 juli

TBA: La grande opening

De openingsavond belooft natuurlijk een hele bijzondere avond te worden. De film is nog even geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat het om de première gaat van een film die onlangs hoge ogen gooide… Hier wil je bij zijn!

28 juli: pride

Paris is Burning

Paris is Burning is een intiem portret van een bijzondere gemeenschap die in die tijd (en nog steeds) moeilijk werd geaccepteerd. Een wereld waarin de allure van high fashion, status en rijkdom een bevestiging wordt van liefde, acceptatie en vreugde.

29 juli: mission night

Peanut Butter Falcon

Voor altijd in een tehuis wonen of opzoek gaan naar je grote worstelidool? Voor de 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) met Downsyndroom is deze keuze snel gemaakt wanneer hij een ontsnapping plant uit zijn uitzichtloze onderkomen.

30 juli: friends & family

Cinema Paradiso

Cinema Paradiso laat je op een memorabele manier kennismaken met de veranderingen in de filmwereld en het uitstervende ambacht van het traditionele films maken, monteren en vertonen. De perfecte film om met je trouwe vriend of geliefde te komen kijken!

31 juli: dog night

Isle of Dogs

Last but not least sluiten we Cinetree’s Forest Film Festival af met een dog-friendly avond. Samen met onze trouwe viervoeters kijken we naar Isle of Dogs, waarin geniaal regisseur Wes Anderson een inkijkje geeft in zijn inventieve en gedetailleerde wereld.