Background image

Een kerstcadeautje van Villa Pinedo, helemaal voor jou.
Wij wensen je hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Lieve buddy’s,

Omdat we zo ontzettend trots zijn op jullie inzet en dankbaar zijn voor jullie vertrouwen willen we graag dit kerstcadeautje geven.

Dus; plan een avondje helemaal voor jezelf of verzamel lieve mensen om je heen, zoek een mooie film uit en GENIET! Want wij weten als geen ander; de feestdagen kunnen soms best een geregel zijn met gescheiden ouders. Daarnaast valt deze nieuwe zware lockdown ook niet mee. Dit cadeau zorgt hopelijk voor wat ontspanning de aankomende twee weken!

We wensen jullie allemaal een liefdevol 2022 vol warmte & verwondering.

Veel lieve groetjes,
Team Villa Pinedo

Onze favorieten

Speciaal voor jou geselecteerd

Captain Fantastic

  • 2016
  • Comedy, Drama
  • 118 minuten

In deze voor 'n Oscar-genomineerde filmhit besluiten Ben en Leslie Cash zich terug te trekken in de bossen van Washington State om hun zes kinderen op geheel eigen wijze - ver van de rotte beschaving - op te kunnen voeden. Dat blijkt echter niet louter positief uit te pakken…

The Red Turtle

  • 2016
  • Animation, Fantasy
  • 80 minuten

Tien jaar tijd, honderdduizend tekeningen, één sprookjesachtige animatiefilm. The Red Turtle van de geniën van Studio Ghibli (Spirited Away, My Neighbor Totoro) gaat over een man die aanspoelt op een onbewoond eiland en wanhopig probeert te ontsnappen. Tot hij een mysterieuze schildpad ontmoet… die zijn leven voorgoed zal veranderen.

Babyteeth

  • 2019
  • Comedy, Drama, Music
  • 118 minuten

Het bijzondere Babyteeth kan je haast niet zijn ontgaan. We zijn dan ook ontzettend trots dat we deze film, over de 16-jarige zieke Milla, mogen vertonen! Wanneer Milla (Eliza Scanlen uit o.a. Little Women) de rebelse Moses bij toeval ontmoet, ontstaat er direct een band tussen de twee tegenpolen. Met niets te verliezen stort Milla zich vol in de relatie, maar hoe ver ga je voor de liefde?

Meer weten?

Over Cinetree

Wat is Cinetree precies?

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Hoe kan ik lid worden?

Als je lid wil worden van Cinetree, klik dan rechtsboven op ‘Probeer gratis’ en vul hier vervolgens het registratieformulier in. Je kunt je ook rechtstreeks via de knop hieronder aanmelden voor de proefperiode van 14 gratis dagen. Tijdens de registratie heb je de mogelijkheid een actiecode in te voeren, mocht je die ontvangen hebben.