Background image

Welkom op Cinetree!

Leuk dat je je hebt aangemeld. Vanaf nú kijk je een maand lang de mooiste films en documentaires op Cinetree.

Waarom deze samenwerking?

Wij houden van films met een goed verhaal. Films die inspireren en je aan het denken zetten om bijvoorbeeld bewuster te leven. Iets waar Cinetree en Vandebron allebei gek op zijn. En omdat jij klant bent bij Vandebron, kun je nu een maand lang genieten van de mooiste films en documentaires op Cinetree. Hopelijk zetten ze ook jou aan het denken, zodat we samen de wereld een stukje beter maken.

Over Cinetree

Elke maand selecteren wij 15 films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Daarnaast heb je toegang tot onze artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films vind je na een poosje terug in onze videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

Hoe kijk ik Cinetree?

Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.