Welkom op Cinetree!

Leuk dat je je hebt aangemeld. Vanaf nú kijk je een maand lang de mooiste films en documentaires op Cinetree.

Waarom deze samenwerking?

Wij houden van films met een goed verhaal. Films die inspireren en je aan het denken zetten om bijvoorbeeld bewuster te leven. Iets waar Cinetree en Vandebron allebei gek op zijn. En omdat jij klant bent bij Vandebron, kun je nu een maand lang genieten van de mooiste films en documentaires op Cinetree. Hopelijk zetten ze ook jou aan het denken, zodat we samen de wereld een stukje beter maken.

Vandebron's filmtip

Op Cinetree vind je de beste films & docu’s. Films die entertainen, inspireren en zelfs activeren. De grote favoriet van het team van Vandebron? Dat is de inspirerende documentaire Down to Earth, over een familie die een wereldreis maakte op zoek naar de ‘redders van de aarde’. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Meer dan een film kijken

Elke maand selecteren wij 15 films die je raken, inspireren of zelfs activeren. Daarnaast heb je toegang tot onze artikelen, evenementen en eigen producties onder de titel Cinetree Originals.

De geselecteerde films vind je na een poosje terug in onze videotheek en daar huur je ze voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld voor als je er eerder niet aan toegekomen bent of die ene film toch nog een keer wilt kijken.

Hoe kijk ik Cinetree?

Op PC en laptop kijk je via je browser of download de apps voor iOS, AppleTV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.

We willen blijven leren!

We proberen je kijkervaring zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je goede tips of feedback? Mail ons. Heb je een vraag? Misschien hebben we hem al eens beantwoord.