Background image

Welkom bij Cinetree

The best handpicked films

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Altijd een gecureerde filmselectie en elke week nieuwe parels

De Cinetree collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires. Wekelijks selecteren en cureren we samen met filmmakers, acteurs en fijnproevers nieuwe parels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid door een curator. Ontdek welke films nu te zien zijn voor Cinetree members.

"Over worden wie je bent, tegen de klippen op eigenlijk. Het is de moeite waard om te strijden voor wat je belangrijk vindt, dat laat deze film zien."

Francine Oomen

"Het is heel empathisch gedraaid, je voelt echt mee. Alles wat je ziet waarvan je denkt: ik zit niet zelf in die situatie maar ik begrijp het wel, dat is alleen maar heel goed. Dat we elkaar iets beter gaan snappen."

Beppie Melissen

"Voor iedereen die van gospel muziek houdt, nee, voor iedereen die van muziek houdt, is deze film voor gemaakt!"

Hanna Verboom

Liever losse films huren?

Dan ben je in onze huurcollectie aan het juiste adres! In de huurcollectie vind je de allernieuwste films, vers uit de bioscoop, maar ook de pareltjes en klassiekers uit ons archief. Cinetree-leden kijken deze films met 30% korting.

Roter Himmel

  • 2023
  • Drama, Romance
  • 98 minuten

Tijdens een zomervakantie aan de Oostzee ontvouwt zich een broeierig drama wanneer de zelfingenomen schrijver Leon en zijn vriend Felix aankomen in Felix' vakantiehuis. Daar ontmoeten ze de ingetogen Nadja. Terwijl een naderende bosbrand hun levens bedreigt, worden relaties op de proef gesteld en ontvlammen er verscheidene romances…

Il primo giorno della mia vita

  • 2023
  • Drama, Fantasy
  • 121 minuten

Op een regenachtige avond in Rome staan vier mensen op het punt hun leven te beëindigen, wanneer ze plotseling worden opgepikt door een eigenaardige man (Toni Servillo uit o.a. La Grande Bellezza). Ze krijgen van hem de kans om een week vooruit te kijken. Hoe zou het leven zijn zonder hen? En is dat reden om de toekomst vol levenslust tegemoet te gaan, of juist reden om de dood te accepteren?

Les Amandiers

  • 2022
  • coming-of-age, drama
  • 126 minuten

Théâtre des Amandiers, eind jaren ‘80. Stella, Victor, Adéle en Etienne zijn aangenomen op de beroemde toneelacademie Théâtre des Amandiers. Veel tijd om te wennen krijgen ze niet, want met volle kracht worden ze een nieuw leven in geslingerd waar passie, liefde en verleidingen de boventoon zullen voeren. Al zal ook hun eerste grote tegenslag niet lang op zich laten wachten…

Je woonkamer als bioscoop

Cinetree is beschikbaar op je Smart TV, Ziggo Mediabox, Apple TV, computer, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.