Morgen gaat het beter

Hoe vaak kijk je iemand van 100 of ouder in de ogen en neem je de tijd om écht te luisteren? In Cinetree Original Morgen gaat het beter gaat Humberto Tan in gesprek met Mevrouw Fa-Si-Oen (108), Meneer Barleeus (102) en Meneer Oostra (102) over hun grootste dromen, diepste angsten & meest waardevolle levenslessen. Laat je betoveren door deze unieke individuen vol levenslust en wijsheid!

Het geheim van 100 jaar leven

In deze gloednieuwe Cinetree Original gaat Humberto Tan in gesprek met drie bijzondere honderdplussers over de essentie van het leven, hun gelukkigste momenten, hun grootste angsten en hun diepste dromen. Met elk gesprek onthult Humberto een uniek levensverhaal dat vol wijsheid, ervaring en emotie zit. Het opent de deur naar reflectie en introspectie, maar zet je ook aan het denken over de grote vragen des levens.

Cinetree, Humberto Tan & Fotomuseum aan het Vrijthof maakten deze korte documentaire t.a.v. Humberto's gelijknamige fotoproject Morgen gaat het beter, waarvoor hij met 100 honderdplussers in gesprek ging over het leven en ze fotografeerde. Vanaf 23 september opent zijn eerste fototentoonstelling ooit in Fotomuseum aan het Vrijthof.

“Veel mensen vragen aan mij: hoe hebt u dat gedaan? Hoe word ik net als u 108? Ik zeg: je moet niet vergeten om zuurstof in te nemen.”

Mevrouw Fa-Si-Oen, 108

“Ik ben tevreden. Ik wil er nog graag een paar jaar bij hebben, maar als het niet lukt heb ik toch genoten.”

Meneer Barleeus, 102

“Ik heb een prachtig leven gehad. En ik hoop zo leuk mogelijk naar het eind toe te komen.”

Meneer Oostra, 102

Gemaakt door

Fotografie & interview: Humberto Tan
Concept & regie: Anne Lammers
Cinematografie: Simon Meesters
Second Unit Camera: Jikkie Schelling
Montage: Jikkie Schelling
Productie: Anne Lammers
Productie Assistent: Marinka Huntjens
Sound Design: Jikkie Schelling
Muziek: Jac van Exter
Geluid op set: David Warringa
Grading: Gary Grade