Cinetree. Films die langer bijblijven dan dat ze duren.

Wekelijks selecteren we unieke films en documentaires die je gezien moet hebben. Geen overdaad aan keuze, zo is kiezen makkelijk.

14 dagen gratis, daarna €7,99 per maand

Wekelijks voor jou geselecteerd

Films met een goed verhaal

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

"Prachtig gedraaide film, onwijs mooi gebruik van kleuren ook, die soms de gemoedstoestand bijna spiegelen. Er zit zoveel moois in deze film, dus ga 'm kijken en laat je verrassen."

Daan Vermeulen
Lees meer

Dit wordt sowieso je nieuwe lievelingsfilm!

Gaite Jansen
Lees meer

"Hun onvermogen om keuzes te maken is legendarisch. Maar toch dacht ik wauw, heel veel mensen worstelen met dit probleem. Keuzes maken, goede keuzes maken, het gebrek aan hand in eigen boezem willen steken..."

Humberto Tan
Lees meer

Spreading great stories

Niet zomaar een selectie

Wij geloven in de kracht van een goede film. Een goede film inspireert, vermaakt, verdiept en verbroedert. Het is daarom onze missie deze films te verzamelen en met zoveel mogelijk mensen te delen.

Cinetree community

Join the club

Elke maand maken we samen met onze community een selectie uit het enorme aanbod aan films. Onze community bestaat uit makers, liefhebbers, leden en experts actief in de filmwereld. Speciaal voor jou selecteren zij films die je niet mag missen.

Kijk waar en wanneer je wilt

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Vers uit de bioscoop

Liever losse films huren?

Een deel van onze collectie is voor iedereen beschikbaar. Voor leden en losse films kijkers. Daarom bieden we naast ons abonnement ook huurfilms aan. Dit zijn films die net uit de bioscoop zijn, de echte klassiekers en onontdekte pareltjes. Als lid van Cinetree kijk je deze films met 30% korting.

Spreading great stories

  • Maandelijks 15 films & docu’s die je bijblijven

  • Geselecteerd en ingeleid door experts

  • 30% korting op huurfilms

14 dagen gratis, daarna €7,99 per maand