Het Meisje Dat Vervloekt Was

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Het Meisje Dat Vervloekt Was is een gestileerde, tragikomische film over outsiders, familie en de wens om te verdwijnen. Gizem, een Turks-Nederlandse twintiger, verdooft haar leegte met rook en een verrekijker op de bank. Na een zelfdestructieve nacht met haar buurjongen is hij de volgende dag plots verdwenen. Ze besluit haar rookwolk te doorbreken en op onderzoek uit te gaan, wat resulteert in inbraken, hints en bizarre wendingen.

Acteur Sinem Kavus deelt 'Het Meisje Dat Vervloekt Was'

Must-see omdat:

  • 1. Deze film het neo-noir genre volledig omarmt en een prachtig gemixt eindresultaat, vol duisternis en hoop, oplevert.

  • 2. Sinem Kavus en Frieda Barnhard ijzersterk spel neerzetten en laten zien wat het nieuwe talent van Nederland te bieden heeft.

  • 3. De eigenzinnige kijk van regisseur Zara Dwinger je door middel van de bijzondere edit en fantastisch camerawerk meeneemt op de reis van Gizem.

Film in feiten

  • 1. Het Meisje Dat Vervloekt Was is onderdeel van de anthologieserie Onze Straat.

  • 2. De scenario coach bij deze film was Gouden Kalf-winnaar Jeroen Scholten van Aschat.

  • 3. Sinem Kavus, hoofdrolspeelster van deze film, vertelde Zara Dwinger over een bijzondere gebeurtenis in haar leven. Dit leidde uiteindelijk tot het maken van Het Meisje Dat Vervloekt Was.

“Hij is toch geen sok.”

Sjaak (Het Meisje Dat Vervloekt Was)

Deze films werden ook geselecteerd door Sinem Kavus

Piccolo Corpo

A Tale of Three Sisters

Mustang

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.