Whitney

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Velen hebben pogingen gedaan om de Houston familie te overtuigen om mee te werken aan een film, maar slechts één is daarin geslaagd. Kevin MacDonald brengt Whitney Houstons leven intiem en persoonlijk in beeld, van haar eerste optredens tot haar laatste tour. In deze prachtige documentaire worden er nooit eerder besproken schandalen onthuld, exclusief beeldmateriaal vertoond en spreken familie en vrienden zich uit over Whitneys jeugd en mentale gezondheid.

Must-see omdat:

  • 1. Dit de eerste documentaire over Whitney Houston is die haar familie niet alleen heeft goedgekeurd, maar ook zelf aan heeft meegewerkt!

  • 2. Je volledig meeleeft met hoe Whitney groeide van achtergrondzangeres tot een iconische artieste met maar liefst 220 miljoen verkochte platen wereldwijd.

  • 3. Deze docu je overspoelt met emoties en medeleven, zeker dankzij hits als I will always love you.

Film in feiten

  • 1. Whitney is vertoond en tweemaal genomineerd op het Cannes Filmfestival in 2018.

  • 2. De Houston familie heeft met deze documentaire voor het eerst openlijk gesproken over het leven en de dood van Whitney Houston.

  • 3. De documentaire schokte het publiek met meerdere beschuldigingen van o.a. misbruik en affaires - deze waren vóór de publicatie nog onbekend.

“You have three places to sing from; your abdomen, your chest and your head. She learned them all.”

Cissy Houston (Whitney)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.