Background image

Van mij, voor jou:

De eerste 2 maanden Cinetree cadeau

Wekelijks voor jou geselecteerd

Films met een goed verhaal

Wekelijks selecteert Cinetree samen met liefhebbers (zoals ik) de films die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen. Ik hoop dat je er net zoveel van zult genieten als ik doe!

Veel kijkplezier, Daniël

Nu te zien op Cinetree

Mijn persoonlijke filmtip

Queen & Slim

“Deze film is eigenlijk de black Bonnie & Clyde, het is een verhaal over de liefde tussen twee mensen en een first date gone horrible wrong.”

"Acht jaar geleden ben ik van Suriname naar Nederland gekomen met één missie: film, theater & media gebruiken om de wereld te veranderen."

Verder te zien op Cinetree

''Het is zo mooi om te zien dat Étienne écht gelooft in de gedetineerden en ze ziet en behandelt als de mensen die ze zijn.''

Hanna Verboom

"Gagarine speelt zich af in Banlieue, en dan denk je al snel dat armoede en criminaliteit centraal staat, maar niets is minder waar. Gagarine is verfrissend, hoopvol, en betoverde mij tot de laatste seconde."

Lize Korpershoek

"Heel relevant voor deze tijd! Het thema van institutioneel racisme, ongemakkelijkheid bij een ander wordt behandeld, maar op een luchtige manier."

Humberto Tan

Kijk waar en wanneer je wil

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.