Adam's Apples

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Adam komt net uit de gevangenis en wil maar één ding: met zijn maten flink doorzakken en daarna buitenlanders in elkaar rammen. Helaas moet hij eerst nog een alternatieve straf uitzitten in een afgelegen parochie onder begeleiding van priester Ivan (Mads Mikkelsen).

Zanger & acteur Thomas Acda deelt 'Adam's Apples'

Must-see, omdat:

  • 1. Je zodra de film op play staat, in een bizarre wereld stapt, waar je niet meer uit wilt.

  • 2. De hoofdrollen gespeeld worden door niemand minder dan Mads Mikkelsen, bekend van Jagten, en door Ulrich Thomson die we allemaal kennen uit Festen.

  • 3. Sprookjesachtige muziek en sferische beelden de film helemaal af maken.

Adam's Apples

Skinhead Adam (Ulrich Thomsen) komt net uit de gevangenis. Met zijn maten wil hij opnieuw flink doorzakken en buitenlanders in elkaar rammen. Helaas voor Adam moet hij nog een alternatieve straf vervullen, in een afgelegen parochie onder begeleiding van Ivan (Mads Mikkelsen). Deze naïeve en positief ingestelde, maar humorloze geestelijke heeft van zijn parochie een groot, idyllisch rehabilitatiecentrum gemaakt. Als Ivan aan Adam vraagt wat hij hoopt te bereiken, zegt Adam dat hij een appeltaart zal bakken. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig te zijn, want naast kleptomaan-verkrachter Gunnar (Nicolas Bro), politiek "terrorist" Khalid (Ali Kazim) en de labiele Sarah (Paprika Steen), komen ook de duivel en God roet in het eten gooien. Als dat maar goed gaat... Bereid je voor op een heerlijke film over de innerlijke goedheid van de mens!

“Okay, you'll bake an apple pie! That's your task.”

Ivan (Adam’s Apples)

Deze films werden ook geselecteerd door Thomas Acda

Finding Neverland

Trumbo

Midnight in Paris

Philomena

Kollektivet

Een Man die Ove Heet

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.