Il primo giorno della mia vita

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Op een regenachtige avond in Rome staan vier mensen op het punt hun leven te beëindigen, wanneer ze plotseling worden opgepikt door een eigenaardige man (Toni Servillo uit o.a. La Grande Bellezza). Ze krijgen van hem de kans om een week vooruit te kijken. Hoe zou het leven zijn zonder hen? En is dat reden om de toekomst vol levenslust tegemoet te gaan, of juist reden om de dood te accepteren?

Must-see omdat:

  • 1. Deze nieuwste film van Paolo Genovese een ontzettend interessant perspectief biedt - en dat met een enorme dosis levenslust.

  • 2. Toni Servillo, die je kunnen kennen uit o.a. La Grande Bellezza*, Le conseguenze dell'amore *en Loro, zoals altijd een fantastische acteerprestatie neerzet.

  • 3. De soundtrack zo prachtig en kenmerkend is voor films van Paolo Genovese, dat ‘ie je ook nu weer tot tranen toe zal ontroeren.

Film in feiten

  • 1. Het productiehuis dat Il primo giorno della mia vita heeft geproduceerd is o.a bekend van Gli anni più belli.

  • 2. Actrice Margherita Buy, die de rol van Arianna vertolkt, is recordhoudster van de Premi David di Donatello (Italiaanse filmprijzen), met 5 keer beste hoofdrol en 2 keer beste bijrol!

  • 3. Cinetree’s favoriete acteur Toni Servillo ook weer in deze speelt na La Grande Bellezza* *en Qui rido io.

“Het leven is erop gericht om naar ‘n einde te gaan.”

Tommaso (Il primo giorno della mia vita)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.