The Worst Person in the World

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

The Worst Person in the World neemt ons in 12 hoofdstukken mee in het leven van Julie, een jonge vrouw die door de woelige wateren van haar liefdesleven navigeert en struggelt om erachter te komen wat ze echt wil in het leven. De perfecte rom-com voor iedereen die niet van rom-coms houdt. De nieuwste film van Joachim Trier werd genomineerd voor alle grote filmprijzen en door critici een ‘instant classic’ genoemd!

Actrice Frieda Barnhard deelt 'The Worst Person in the World'

Must-see, omdat:

  • 1. The Worst Person in the World interessante vragen stelt zonder er antwoord op te geven en ruimte overhoudt voor interpretatie.

  • 2. Renate Reinsvie van de, toch vaak stereotype, ‘millennial’ een personage vol nuances, gelaagdheid en authenticiteit maakt. Niets voor niets won ze in Cannes de prijs voor beste actrice.

  • 3. Regisseur Joachim Trier de film zelf het beste omschrijft: het is de perfecte rom-com voor mensen die rom-coms haten.

Film in feiten

  • 1. Hoofdrolspeelster Renate Reinsve was van plan om het leven als actrice op te geven en in te ruilen voor het timmervak. Een dag nadat ze de definitieve beslissing had gemaakt, nodigde Joachim Trier haar uit voor een kop koffie. De rest is geschiedenis.

  • 2. The Worst Person in the World is de laatste film in de Oslo-trilogie van Joachim Trier. De eerste twee films zijn Reprise en Oslo, August 31st.

  • 3. De film is een van de 14 favoriete films van 2021 van voormalig president Barack Obama.

“Everything we feel, we have to put into words. Sometimes, I just want to feel things.”

Julie (The Worst Person in the World)

Deze films werden ook geselecteerd door Frieda Barnhard

Trois Couleurs Rouge

Trois Couleurs Blanc

Trois Couleurs Bleu

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.