Background image

Welkom bij Cinetree!

Nu je lid bent geworden, willen we er natuurlijk zeker van zijn dat jij altijd vindt wat je zoekt. Daarom hierbij een korte uitleg van wat we allemaal te bieden hebben en hoe Cinetree werkt. Dank voor je vertrouwen in ons en heel veel kijkplezier gewenst!Verdieping

We doen ons best om, samen met ons eigen team, curators en met leden uit onze community, elke maand leerzame, inspirerende en grappige content voor je te maken. Van lijstjes met de mooiste Italiaanse films tot analyses van het werk van onze favoriete regisseurs.

Korte films

Hier vind je de mooiste, meest inspirerende en bijzondere korte films die helaas niet altijd het podium krijgen dat ze verdienen. Nú wel! De films in deze collectie zijn gratis en voor iedereen te bekijken, vergeet dus niet om ze te delen met jouw vrienden.

Curators

Ons team selecteert wekelijks nieuwe titels in samenwerking met de curators op het gebied van diverse actuele thema's. Deze curators zijn actief als acteurs, regisseurs en makers in de filmwereld. Iedere film wordt persoonlijk door één van hen ingeleid zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat een film is afgelopen.

Filmclub

Omdat we bij Cinetree met zoveel filmliefhebbers zijn, willen we graag een plek bieden waar iedereen zijn enthousiasme en passie voor film kan delen. Daarom is er op Cinetree.nl een speciale plek voor input & artikelen van leden, en organiseren we allerlei events zoals filmavonden bij ons op kantoor!Hoe kijk ik Cinetree?

Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.

Vers uit de bioscoop

Kersverse bioscoopfilms vind je terug in onze huurcollectie! En daar krijg je als Cinetree-lid altijd 30% korting op.