Van Cinetree, voor jou

de mooiste films cadeau

Omdat we zo blij zijn met jou als lid, willen we je bedanken. En hoe kan dat beter dan met onze favoriete films?! Daarom selecteerden we speciaal voor jou 3 films die een speciaal plekje in ons hart hebben. We hopen dat je er net zoveel van zult genieten als wij.

Liefs,
team Cinetree

Speciaal geselecteerd

Ontdek de filmselectie

Portrait de la jeune fille en feu

  • 2019
  • Drama, Romance
  • 121 minuten

In dit veelbesproken en bekroonde portret van Céline Sciamma wordt schilder Marianne ingehuurd om stiekem een portret van de jonge Héloïse te maken. Wat volgt is een allesoverheersende liefde tussen de twee vrouwen.

If Beale Street Could Talk

  • 2018
  • Drama, Romance
  • 119 minuten

Na jarenlange vriendschap durven Tish en Fonny eindelijk toe te geven aan de liefde voor elkaar. Maar dan wordt die kersverse relatie abrupt verbroken als Fonny beschuldigd wordt van verkrachting. Een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in een liefde die alles overwint.

Captain Fantastic

  • 2016
  • Comedy, Drama
  • 118 minuten

In deze voor 'n Oscar-genomineerde filmhit besluiten Ben en Leslie Cash zich terug te trekken in de bossen van Washington State om hun zes kinderen op geheel eigen wijze - ver van de rotte beschaving - op te kunnen voeden. Dat blijkt echter niet louter positief uit te pakken…

Van ons, voor jou

De mooiste films voor het nieuwe jaar

Wát een jaar laten we achter ons. Het was een bewogen jaar op zoveel vlakken; alleen al het feit dat we deze dagen allemaal thuis zitten. Het voelt dubbel, voor velen is het een moeilijke tijd – en toch is het ergens ook een bijzondere tijd waarin we misschien wel meer zijn gaan waarderen wat er wel is... nu er niet zoveel is. Zo was het in ieder geval voor mij. En voor jou?

Waarom moet je deze films zien?

Je hoort het van onze specialisten

Hanna Verboom

Humberto Tan

Olivia Lonsdale

Meer weten?

Over Cinetree

Wat is Cinetree precies?

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Hoe kan ik lid worden?

Als je lid wil worden van Cinetree, klik dan rechtsboven op ‘Probeer gratis’ en vul hier vervolgens het registratieformulier in. Je kunt je ook rechtstreeks via de knop hieronder aanmelden voor de proefperiode van 14 gratis dagen. Tijdens de registratie heb je de mogelijkheid een actiecode in te voeren, mocht je die ontvangen hebben.