Background image

Van Cinetree, voor jou

de mooiste films en documentaires

Omdat we zo blij zijn met jou als lid, willen we je bedanken. En hoe kan dat beter dan met onze films?! Daarom krijg je van ons een maand lang toegang tot de mooiste films op ons platform. We hopen dat je er net zoveel van zult genieten als wij.


Filmische groetjes,
Team Cinetree

Meet the experts

Onze curators

Hanna Verboom

Humberto Tan

Mandy Woelkens

Nu op Cinetree

Speciaal voor jou geselecteerd

Green Book

  • 2018
  • Biography, Comedy, Drama
  • 130 minuten

Werk Ohne Autor is het levensepos van de jonge kunstenaar Kurt Barnert, die een weg probeert te banen voor zichzelf ten tijde van de Tweede Wereldoorlog en de jaren daarna. Wie is hij precies en hoe hebben deze jaren hem gevormd als persoon en kunstenaar? Indrukwekkend Duits drama met een biografisch tintje.

Into the Wild

  • 2007
  • Adventure, Drama
  • 148 minuten

In deze anderhalf uur durende muziekdocumentaire word je meegenomen in de kerkdienst waar het album Amazing Grace van Aretha Franklin live werd opgenomen. Amazing Grace is een intiem portret van een gemeenschap, waar je ondanks de afstand in ruimte en tijd eventjes deel van uit mag maken.

A Casa Tutti Bene

  • 2018
  • Comedy, Drama, Romance
  • 105 minuten

A Casa Tutti Bene laat zien wat er gebeurt als een Italiaanse familie noodgedwongen drie dagen met elkaar moet spenderen; een huwelijksfeest op het zonovergoten, Italiaanse eiland Ischia krijgt namelijk een totaal andere wending wanneer iedereen vast blijkt te zitten op het eiland.

Meer weten?

Over Cinetree

Wat is Cinetree precies?

Onze collectie bestaat uit een unieke verzameling films & documentaires met een goed verhaal. Wekelijks selecteren we samen met makers, liefhebbers en experts nieuwe titels die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen.

Hoe kan ik lid worden?

Als je lid wil worden van Cinetree, klik dan rechtsboven op ‘Probeer gratis’ en vul hier vervolgens het registratieformulier in. Je kunt je ook rechtstreeks via de knop hieronder aanmelden voor de proefperiode van 14 gratis dagen. Tijdens de registratie heb je de mogelijkheid een actiecode in te voeren, mocht je die ontvangen hebben.