Artikelen

Zeven keer je groenste beentje voor op Cinetree

Door Bo Courant • 16 jan. 2020

Met het oog op morgen is het van groots belang dat we stil staan bij alle kleine steentjes die wij - alleen en samen - kunnen bijdragen aan het verbeteren (en oplossen) van het klimaatprobleem. Al zijn de steentjes nog zo klein; alle beetjes zijn al fijn. Heb jij, na het zien van de documentaire Tomorrow, behoefte aan meer klimaatgerelateerde documentaires? En kun jij, net als wij, altijd wel wat extra (oplossingsgerichte) inspiratie gebruiken? Dan zijn de volgende zeven (groene) Cinetree-films alvast een goed begin.

Vaarwel 2019, we hebben weer fantastische films gezien!

Door Bo Courant • 29 dec. 2019

Aan het eind van weer een bewogen, enerverend, spannend, hectisch en fantastisch filmjaar, blikken wij met z’n allen graag nog even terug op de best bekeken films van 2019. Want ook wat films betreft was het een divers en fascinerend jaar.

Fijne films voor de feestdagen

Door team Cinetree • 18 dec. 2019

De feestdagen zijn natuurlijk hét moment om te genieten van de mooiste films - of dat nou alleen, met vrienden, je geliefde of het hele gezin is. Om het kiezen van een geschikte film wat eenvoudiger te maken, zetten wij onze persoonlijke kerstfavorieten voor jou op een rij!

Vijf films om in je eentje te verslinden

Door Cinetree • 11 nov. 2019

Vandaag vieren we niet alleen d’n Elfde van d’n Elfde, oftewel de start van het carnavalseizoen, maar ook Singles Day! 11/11 staat over de hele wereld in het teken van de vrijgezellen - dus ook op Cinetree. Wij zetten de fijnste films op een rij om in je eentje van te genieten.

Moving images that move people

Door Bo Courant & Anne Lammers • 9 okt. 2019

Een film met een fotografische, visuele basis blijkt niet alleen voor makers en producers, maar óók voor filmliefhebbers een interessante keuze. Daarom lichten wij speciaal voor jou een aantal van onze favoriete (cinematografisch sterke) films voor je uit.

1
... 18