Background image

Cinetree & Ok, wow!

Films met een goed verhaal

Elke twee weken bespreek ik in mijn podcast Ok, wow! met iemand uit het vakgebied de films en series die écht niet meer kunnen… maar wat is het alternatief? Dat vind je hier op Cinetree! Wekelijks selecteert Cinetree samen met liefhebbers (zoals ik) de films die je gezien moet hebben. Bij deze krijg je van mij de eerste maand Cinetree helemaal gratis. Ik hoop dat je er net zoveel van zult genieten als ik doe!

Veel kijkplezier,
Lize Korpershoek

Nu te zien op Cinetree

Mijn persoonlijke filmtips

"Gagarine speelt zich af in Banlieue, en dan denk je al snel dat armoede en criminaliteit centraal staat, maar niets is minder waar. Gagarine is verfrissend, hoopvol, en betoverde mij tot de laatste seconde."

Lize Korpershoek

"Deze film gaat over twee queer vrouwen en in dit geval zwarte queer vrouwen in Kenia waar homoseksualiteit verboden is. Je ziet de struggles, maar wat je vooral ziet zijn de krachtige, liefdevolle momenten, de momenten dat ze wél voor elkaar kiezen."

Mandy Woelkens

"Als ik deze film vroeger had gezien, dan had ik een beeld gezien van een meisje die gewoon lekker op haar manier, zonder dat zij heel erg gebruikt wordt, bezig is met de zoektocht naar haar seksualiteit. Dat is een stukje representatie dat we vroeger gemist hebben.''

Lize Korpershoek

Nu te zien op Cinetree

Films die wegblijven van schadelijke stereotypen en clichés

Kijk waar en wanneer je wil

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.