Background image

Van mij, voor jou:

De eerste 2 maanden Cinetree cadeau

Wekelijks voor jou geselecteerd

Films met een goed verhaal

Wekelijks selecteert Cinetree samen met liefhebbers (zoals ik) de films die je gezien moet hebben. Iedere film wordt persoonlijk ingeleid en van context voorzien zodat de verhalen blijven hangen, ook nadat de film is afgelopen. Ik hoop dat je er net zoveel van zult genieten als ik doe!

Veel kijkplezier, Matthijs

Nu te zien op Cinetree

Mijn persoonlijke filmtip

Tokyo Story

“Ik hou van films waar je je echt aan kan vergapen, maar ook van films waar je zelf moeite voor moet doen. En een beetje geconfronteerd wordt met jouw eigen beleving van dingen.”Mijn andere gecureerde films

"Ik denk dat Stalker de film is waar het meest over geschreven is. Essays, interpretaties, analyses... En dat snap ik, want het is misschien wel de meest intrigerende, mysterieuze film ooit."

Matthijs van de Sande Bakhuyzen

"Confronterend hoe belangrijk we het maken; hoe we door een ander gezien worden."

Matthijs van de Sande Bakhuyzen

"Soms stuit je per ongeluk op een film, en dan is de impact vaak extra heftig. Capharnaüm maakte me nog meer bewust van hoeveel verschillende soorten mensen en culturen er op aarde zijn, en dat we uiteindelijk allemaal mensen zijn met dezelfde behoeften."

Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Kijk waar en wanneer je wil

Je woonkamer als bioscoop

We maken het je zo makkelijk mogelijk om onze films te kijken en te delen. Cinetree is beschikbaar op je computer of laptop, Samsung Smart TV, Apple TV, tablet en mobiel. Met Google Chromecast en Apple AirPlay stream je eenvoudig van je mobiel of tablet naar het grote scherm.