Passages

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Tijdens de wrap party van zijn film valt filmmaker Tomas voor de jonge lerares Agathe, ook al is hij gelukkig getrouwd met Martin. De passie voor Agathe onthult een nieuwe kant van zijn seksualiteit. Terwijl Tomas' gevoelens voor haar groeien, komt zijn huwelijk onder druk te staan. Maar wanneer ook Martin een nieuwe liefde vindt, verandert de focus van Tomas opnieuw... Kijk mee met een oprecht liefdesdrama dat je verrast en meevoert naar de meest mooie en pijnlijke gebeurtenissen in een relatie.

Must-see, omdat:

  • 1. De geweldige Franz Rogowski (Undine, Liebe in den Gängen) én de prachtige Alexandra Exarchopoulos (La vie D’Adèle) op je scherm: wat wil je nog meer?

  • 2. Elke blik, elke zin en elke stilte je weet te raken in deze weergaloze film.

  • 3. De casting van deze film simpelweg perfect is en je niemand anders zou willen zien in deze bijzondere rollen.

Film in feiten

  • 1. Ira Sachs begon deze film te schrijven met Franz Rogowski in gedachte na het zien van de film Happy End van de Oostenrijkse grootmeester Michael Haneke.

  • 2. In de openingsscène onthult de clapper voor Tomas’ film zijn volledige naam als Tomas Freiburg. En toevallig is acteur Franz Rogowski geboren in Freiburg, Duitsland.

  • 3. Regisseur Ira Sachs en distributeur MUBI verwierpen de NC-17-beoordeling die de film kreeg en brachten Passages in augustus 2023 uit zonder rating. Sachs noemde de beoordeling "een vorm van culturele censuur die behoorlijk gevaarlijk is, vooral in een cultuur die al strijdt, in zulke extreme manieren, voor de mogelijkheid van LHBTIQ+ -beelden om te bestaan."

“Het is krankzinnig wat er tussen ons gebeurt.”

Tomas (Passages)

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.