Karakters: Olivia Lonsdale

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.

Olivia Lonsdale brak door met haar acteerdebuut in Prins (2015) en inmiddels wordt ze gezien als een van de meest talentvolle actrices van een nieuwe generatie. Wij volgden Olivia in de aanloop naar haar film De Belofte van Pisa. Een portret waarin we zien waar de actrice en schrijfster haar inspiratie vandaan haalt en wat film voor haar zo bijzonder maakt.

Cinetree Original: Karakters

Met trots presenteren we het derde portret uit onze Cinetree Original ‘Karakters’-reeks. Vijf portretten over totaal verschillende karakters. Eén ding hebben ze gemeen: liefde voor kunst. Waar halen zij hun inspiratie vandaan en waarom hebben ze zo'n grote drang om verhalen te vertellen?

In het derde deel van de Cinetree Original-serie ‘Karakters’ vertelt actrice en schrijfster Olivia Lonsdale over plekken die haar inspireren, over de kracht van film en van goede verhalen.

Een leven zonder film is haast ondenkbaar voor Olivia. Ze groeide op in Amsterdam en vond het als jong meisje al inspirerend hoe mensen daar samen leven, werken en dingen maken. Dat samenzijn is voor haar één van de dingen die film mooi maakt: het warme groepsgevoel op een filmset en hoe je samen een verhaal kan creëren dat écht bij mensen binnenkomt. Zoals Olivia zelf zegt: “er is niemand die helemaal perfect is, en ik vind dat je dat met film heel goed en mooi kan laten zien”.

Karakters wordt mede mogelijk gemaakt door Grolsch.

Must-see, omdat:

  • 1. Deze intieme portretten een hele andere kant laten zien van acteurs, muzikanten, schrijvers of theatermakers.

  • 2. Je een unieke blik achter de schermen krijgt bij de Nederlandse film-, muziek- en theaterwereld.

  • 3. Laat je inspireren! Door de meest eigenzinnige verhalenvertellers en hun persoonlijke verhalen.

“Van mij mogen er meer verhalen komen over échte mensen. Dat vind ik het mooist.”

Olivia Lonsdale

Kijk je ogen uit.

€9,99 per maand na proefperiode. Altijd opzegbaar.